Naon kaunggulan tina daur ulang tiis?

Naha anjeun terang naon kaunggulan daur ulang tiis?

nu daur ulang tiis mangrupakeun loba dipaké, gancang jeung efisien mesin pangwangunan jalan, nu loba dipaké dina konstruksi wangunan. Dibandingkeun sareng sababaraha metode pangropéa jalan tradisional, mesin daur ulang tiis ngagaduhan seueur kaunggulan. Éta henteu ngan ukur murah tapi ogé ngahémat énergi sareng ngajagaan lingkungan tina karusakan.

Kumaha daur ulang tiis ngalereskeun jalan? Mimitina, ngabersihan jalan heubeul ruksak, nyebarkeun lapisan semén merata jeung spreader semén, grind jeung campur bahan anyar jeung daur ulang tiis, sarta cooperate jeung treuk cai. hiji waktos. Lajeng, éta gilinding ban compacts sarta ngabentuk base trotoar, nu lajeng flattened ku gilinding vibratory tur diratakeun ku grader pikeun ngahasilkeun base trotoar anyar. rollers geter mangrupakeun runtuyan parabot ngarojong pikeun operasi gabungan. Trotoar heubeul diregenerasi jadi subgrade anyar dina hiji waktu. Sadaya trotoar anu lami dianggo sacara lokal sareng didaur ulang kana trotoar dasar anu énggal. Sanggeus 7-8 poé pangropéa watering, nu roadbed anyar bisa diteundeun kalawan gravel cai-stabilized nurutkeun kelas jalan. Saatos compaction, aspal aspal bisa diteundeun. Jalan anyar bakal ngabentuk lapisan gravel cai-stabil.

Ayeuna dulur boga pamahaman basajan ngeunaan daur ulang tiis. Janten, naon kauntungan tina daur ulang tiis?

1. Biaya murah
Ngarujuk kana bubuka paling bahan konstruksi asing, dibandingkeun jeung métode peletakan bahan anyar dina jalan heubeul, daur ulang tiis bisa ngurangan biaya ku ngeunaan 20% nepi ka 46%.

2. Ningkatkeun tingkat jalan heubeul
Ku ningkatkeun kapasitas bantalan dasarna, tingkat jalan tiasa dironjatkeun dasarna, anu pentingna khusus pikeun jalan-jalan rendah.

3. Integritas struktural
Dina trotoar kandel dihasilkeun ku konstruksi daur ulang tiis, euweuh panganteur lemah antara trotoar thinner nu kadang lumangsung dina métode konstruksi tradisional.

Posts sarupa

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *