Naon anu kedah diperhatoskeun nalika ngajalankeun pamawa straddle?

Naon nengetan nalika operasi a wadah straddle carrier? Kalayan perkembangan terus-terusan industri mesin nagara kuring, pamekaran mesin bango ogé gancang pisan. Ayeuna, cranes loba dipaké, kayaning di industri pertambangan, industri konstruksi jeung saterusna. Pamawa straddle wadahna sorangan mangrupikeun alat khusus, janten tina segi operasi, urang kedah langkung nengetan pikeun nyegah kacilakaan. Hayu atuh ngenalkeun ka anjeun sababaraha titik anu kedah diperhatoskeun nalika ngajalankeun pamawa straddle wadahna:

  1. Sateuacan urang beroperasi, urang kedah mastikeun yén tempat damel kedah datar, padet, sareng bébas tina liang.
  2. Sateuacan operasi pamawa straddle wadahna, perlu ngalaksanakeun uji coba angkat.
  3. The transporter straddle kedah ngajaga tali kawat vertikal hoisted salila operasi pikeun nyegah kacilakaan.
  4. Kudu aya sababaraha jarak antara hook jeung katrol tina wadahna straddle carrier, utamana lamun ngangkat objék beurat di tempat luhur, ku kituna pikeun nyegah kerekan ti keur over-headed jeung nyegah kawat ditarik kaluar, sahingga ngabalukarkeun booming pikeun flip deui.
  5. Salila operasi, operator kudu nengetan yén cecekelan teu kudu dimanipulasi ku péngkolan outrigger, sarta objék nongkrong kudu lowered heula, lajeng disaluyukeun.
  6. Operator teu tiasa ngangkat barang beurat dina taneuh sacara santai, anu tiasa nyababkeun operasi kaleuleuwihan sareng nyababkeun kacilakaan.
  7. Nalika damel di cuaca hujan sareng salju, pagawé kedah langkung nengetan.

Saatos maca tulisan ieu, naha anjeun gaduh jawaban kana patarosan naon anu kedah diperhatoskeun nalika ngajalankeun pamawa straddle wadahna?

CCMIE boga pabrik specializing dina produksi alat-alat penanganan, sarta ogé nyadiakeun solusi teknis sakabéh, sarta bisa ngaropéa produk non-standar nurutkeun sarat customer. Posisi kami pisan spésifik, nyaéta fokus kana téknologi inovatif revolusioner di bumi sareng di luar negeri, sareng nyayogikeun jasa pikeun pabrik, gudang sareng pusat logistik di sakumna dunya saatos diajar tina inovasi mandiri. Pausahaan urang tiasa ngalaksanakeun desain sareng produksi rupa-rupa produk non-standar, sareng produkna diékspor ka Dalian, Tianjin, Qingdao, Xi'an, Shanghai, Shenzhen, Nanning sareng Asia Tenggara asing, Wétan Tengah, Afrika, jsb.

Posts sarupa

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *