Kumaha pariksa bagian pamawa straddle wadahna?

Kalayan perbaikan kontinyu palabuhan, bango wadahna ogé terus ningkat. The pamawa port straddle muterkeun hiji peran konci dina sakabéh hoisting. Pikeun mastikeun kasalametan, tés non-destructive biasana dilaksanakeun. Ngaliwatan panalungtikan anu pas waktuna, anjeun tiasa terang dimana aya kalepatan supados rémédiasi tiasa dilaksanakeun gancang sareng kacilakaan tiasa dihindari. Artikel ieu bakal ngenalkeun kumaha pariksa pamawa straddle wadahna bagian. Kuring miharep anjeun bisa meunang hiji hal sanggeus maca eta.

Balok utama pamawa straddle wadahna ngalaman seueur beban bolak-balik, tekenan sareng beban sanésna salami panggunaan jangka panjang, anu bakal nyababkeun karusakan kacapean logam pikeun nyababkeun rupa-rupa cacad. ngurangan kaamanan na. Ngadeteksi sareng ngevaluasi cacad aktif tina balok utama mangrupikeun ukuran penting sareng hartosna pikeun ngahindarkeun kajadian kacilakaan kaamanan.

Inspeksi weld tina pamawa straddle wadahna dibagi kana inspeksi offline na inspeksi online. Inspeksi off-line ngarujuk kana pamariksaan kualitas kelim las ku bango sateuacan ngantunkeun pabrik atanapi dina kaayaan teu tiasa dianggo saatos komponén dilas. Pamariksaan offline mangrupikeun jaminan kualitas produk. Inspeksi on-line ngarujuk kana pamariksaan kualitas sareng ngawaskeun kelim las nalika bango aya dina jasa, anu mangrupikeun jaminan anu dipikabutuh pikeun produksi anu aman.

Inspeksi partikel magnét umumna dianggo pikeun ngadeteksi retakan permukaan dina sirah hook. Salian alur relief thread hook jeung akar beuheung, bagian bending tina hook (nyaéta, bagian bahaya) ogé kudu jadi fokus inspeksi retakan kacapean. Pamariksaan magnetisasi longitudinal ngagunakeun kombinasi metode coil sareng metode yoke tiasa langkung saé ngadeteksi retakan. Metoda coil bisa manggihan defects jejeg sumbu coil, sarta beuheung jeung thread bagian hook nu bisa ditandaan ku metoda coil.

Aya ogé tés non-destructive pikeun bagian séjén. Uji ultrasonik tiasa dianggo pikeun ngadeteksi aci-beban anu penting sapertos aci perjalanan troli, aci katrol, sareng aci reel tina bango panto. Kusabab tés ultrasonik gaduh penetrasi anu kuat sareng sénsitip kana retakan dina bagian-bagian silang variabel, éta gampang dianggo dina deteksi aci.

Posts sarupa

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *