Kumaha carana ngajawab masalah umum excavator belts?

Aya sababaraha belts dina tungtung hareup mesin excavator, sarta unggal sabuk muterkeun hiji peran penting. Dina mesin excavator, rupa-rupa mesin bantu didorong ngaliwatan sabuk drive, kayaning compressor tina conditioner hawa, pompa minyak steering power, sarta alternator nu. Lamun sabuk excavator megatkeun atawa slips, mesin bantu patali bakal leungit fungsi maranéhanana atawa kinerja maranéhanana bakal didegradasi, sahingga mangaruhan pamakéan normal tina wahana angkutan excavator. Ku kituna, kumaha carana ngajawab masalah umum tina sabuk excavator?

1. Réngkak

  • Nyababkeun masalah: Diaméter sheave leutik teuing; suhu ambient teuing tinggi; tegangan teuing tinggi atawa cukup; simpangan pilihan desain.
  • leyuran: Paké sheaves gedé atawa redesign; miceun sumber panas, ningkatkeun ventilasi atanapi nganggo sabuk tahan panas; nyaluyukeun kana tegangan ditangtoskeun; bener maké mimiti.

2. Maké di hiji sisi, maké di handap

  • Nyababkeun masalah: Bentuk katrol teu cocog sabuk; katrol rusted atawa dipaké; alignment katrol teu bener; objék asing antara sabuk jeung sheave; tegangan kaleuleuwihan.
  • leyuran: Pilih sabuk anu cocog; miceun keyeng tina katrol atawa ngaganti katrol, sarta ulang align; pariksa rutin pikeun miceun objék asing; nyaluyukeun kana tegangan luyu.

3. Leumpang

  • Nyababkeun masalah: Jumlah sabuk anu teu cekap; diaméter katrol dirancang improperly; cai atawa minyak dina sabuk.
  • leyuran: Ningkatkeun jumlah sabuk atanapi nganggo sabuk paralel; saluyukeun desain katrol; install nyertakeun na surfaces beresih.

4. Tip leuwih

  • Nyababkeun masalah: objék asing dina alur; agul-agul anu salah; alur sheave dipaké; tegangan sabuk leupas, deformasi sabuk alatan Geter beban; instalasi teu bener.
  • leyuran: Pasang panutup sareng cabut bahan asing; align deui; ngaganti sheave; tegangan deui; ngaganti ku sabuk paralel, datar atawa ribbed; ngaganti set lengkep tur masangkeunana leres.

5. Reuwas

  • Nyababkeun masalah: posisi idler salah; jarak aci panjang teuing; tegangan sabuk leupas; panjangna sabuk henteu rata.
  • leyuran: Taliti align katrol idler, nempatkeun eta dina tempat nu datar, sacaket mungkin ka aci drive; masang katrol idler; tegangan deui; ngaganti sabuk jeung set anyar.

Di luhur mangrupikeun alesan umum sareng solusi pikeun gagalna sabuk penggali. Teras, saatos maca tulisan ieu, naha anjeun gaduh pamahaman anu langkung jelas ngeunaan cara ngabéréskeun masalah umum sabuk excavator. Perusahaan kami ngajual rupa-rupa jinis excavator sareng anu aya hubunganana suku cadang. Upami anjeun peryogi aranjeunna, mangga ngahubungi kami.

Posts sarupa

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *