Taros Kami

markas gede

Perusahaan kami aya di Kota Xuzhou, Propinsi Jiangsu, basis produksi mesin konstruksi Cina

TAMBAHAN:NO.88 TAMAN INDUSTRI ONTA EMAS XUZHOU JIANGSU,CINA 221000
Telepon: 0086-18652183892 0086-516-66676818
Fax: 0086-516-66671958              Whatsapp:008618652183892
Email: info@cm-sv.com

Pananyaan beuli

Ngeunaan mesin konstruksi, kendaraan khusus sareng suku cadang, upami anjeun ngagaduhan inpormasi anu anjeun hoyong kéngingkeun, punten wartosan kami pikiran anjeun, kami bakal ngawalon anjeun dina waktos anu paling pondok, sareng ngabantosan anjeun milih produk anu paling cocog pikeun anjeun, téknologi Tim bakal ogé nyadiakeun Anjeun sareng rojongan teknis komprehensif!

FAQ

Urang damel salaku dealers ngarah tina rupa-rupa pabrik mesin konstruksi Cina ngarah / pabrik jeung terus dirawat kalayan harga dealership pangalusna. Tina seueur babandingan sareng tanggapan ti para klien, harga kami langkung kompetitif tibatan harga ti pabrik/pabrik.

Dina kalolobaan kasus, urang bisa meunang mesin baku dikirimkeun ka klien kami dina 7 poé saprak urang boga rupa-rupa sumberdaya pikeun pariksa mesin di stock, duanana lokal jeung nasional, sarta pikeun nampa mesin on waktos. Sanajan kitu, éta bakal butuh leuwih ti 30 poé pikeun pabrik / pabrik nyieun mesin maréntahkeun.

Staf kami diwangun ku sakumpulan individu anu rajin sareng energetik anu damel sapanjang jam pikeun ngawalon patarosan sareng patarosan klien.
Mayoritas masalah bisa direngsekeun dina handapeun dalapan jam, tapi pabrik jeung pabrik bakal nyandak nyata leuwih lila pikeun ngabales.

Urang biasana tiasa dianggo dina TT atanapi L / C istilah, sarta aya kalana istilah DP.
(1) Pikeun istilah T / T, pembayaran ka handap 30% diperlukeun sateuacanna, jeung 70% sésana alatan saméméh kiriman, atawa ngalawan salinan tina B / L aslina keur klien collaborating jangka panjang.
(2) Dina istilah L/C, bank anu diakui sacara internasional tiasa nampi 100 persen L/C anu teu tiasa dibalikeun deui tanpa "istilah lemes". Punten parios naséhat ti manajer penjualan khusus anu anjeun damel.

Kami mangrupikeun pamaén internasional anu berpengalaman sareng cerdas anu tiasa ngatur sadaya istilah INCOTERMS 2010 sareng rutin dianggo dina FOB, CFR, CIF, CIP, sareng DAP.

Kami mangrupikeun supplier anu ramah sareng ramah anu henteu kantos hoyong kauntungan anu teu kaduga. Sacara umum, harga kami tetep konsisten sapanjang taun. Ngan ukur dua skenario anu nyababkeun urang ngarobih harga: (1) Nilai konversi USD/RMB variasina pisan gumantung kana kurs mata uang internasional: (2) Harga mesin dirobih ku pabrik/pabrik kusabab naékna biaya tenaga kerja sareng bahan baku.

Urang tiasa ngangkut mesin konstruksi nganggo sababaraha cara.
(1) Kanggo 80% tina kiriman urang, mesin bakal dikirim ku laut, boh ku wadahna atanapi RoRo / Bulk, ka sadaya buana utama sapertos Afrika, Amérika Kidul, Wétan Tengah, Oséania, sareng Asia Tenggara.
(2) Urang tiasa nransferkeun alat-alat ngalangkungan jalan atanapi karéta api ka nagara tatangga daratan Cina, sapertos Rusia, Mongolia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Tajikistan, Uzbékistan, Turkménistan, sareng anu sanésna.
(3) Urang bisa dispatch suku cadang lampu ku jasa kurir internasional, kayaning DHL, TNT, UPS, atawa FedEx lamun aranjeunna dina paménta tinggi.

Mangsa jaminan nyaéta 12 bulan.