Tentang Kami

CCMIE GROUP

Ékspor mesin konstruksi pangsaéna di Cina

 

China Construction Machinery Import & Export Co., Ltd., anak perusahaan tina CCMIE Group, mangrupikeun eksportir mesin konstruksi Cina anu signifikan dumasar di Xuzhou, Propinsi Jiangsu, pusat industri mesin konstruksi Cina. Saprak awalna, pausahaan geus konsistén diwanohkeun mesin konstruksi unggulan Cina urang ka pasar internasional, kaasup XCMG, Sany Heavy Industry, Zoomlion, Caterpillar, Hyundai, Liugong, Longgong, SEM, Shandong Lingong, Shantui, Changlin, jeung Heli. Ngakuan sareng ngartos mesin Cina, sareng ngawangun silaturahim sareng para nasabah industri di sakumna dunya.

CCMIE geus narima sertifikasi ISO9000, kitu ogé CE, SGS, UL, sarta certifications produk lianna. Taun-taun, pendapatan ékspor naék, sareng produk dijual di 118 nagara di Afrika, Wétan Tengah, Amérika Kidul, Oséania, Asia Tengah, Asia Tenggara, sareng Éropa Wétan. Kami hoyong damel sareng anjeun pikeun ngahontal tujuan umum sareng masa depan anu langkung cerah. 

CCMIE, mitra bisnis Cina leres anjeun!

Kakuatan urang nyaéta kieu:

(i) Lima belas taun kaahlian profésional dina perdagangan internasional sareng pangaweruh anu jero ngeunaan mesin konstruksi sareng industri alat-alat beurat, ngamungkinkeun urang ngarobih patarosan pelanggan janten produk réngsé sareng ngékspor ka nagara sareng daérah anu béda;

(ii) ti sagala rupa pabrik luhur distributor kuat sarta jangka panjang padagang, mastikeun yén sakabéh produk urang téh brand produk aslina anyar kalawan harga kalapa;

(iii) ti sagala rupa pabrik luhur distributor kuat sarta jangka panjang padagang, mastikeun yén sakabéh produk urang téh brand produk aslina anyar kalawan harga kalapa;

(iv) jasa logistik kualitas luhur (laut, hawa, rail, atawa jalan) pikeun mastikeun yén barang anu dikirimkeun on jadwal ka sadaya wewengkon di dunya;

(v) Palayanan saatos penjualan anu saé, kalebet garansi sataun, suku cadang, pamasangan sareng pangropéa, pelatihan, sareng saran téknis; 

(vi) Pikeun ngahontal tujuan proyék anu rupa-rupa, sistem ERP anu diurus sacara profésional, sareng sistem kontrol kualitas anu koordinasi diperyogikeun. 

 

Taroskeun kami iraha waé pikeun pitulung ahli