Némbongkeun sakabéh hasil 2

  • XR130E rig pangeboran Rotary pikeun diobral

    XR130E rig pangeboran Rotary bisa dipaké pikeun pangwangunan yayasan di wewengkon kayaning konstruksi urban, rail, jalan raya, sasak, subway, sarta wangunan.

    model: XR130E
    beurat: 43t
    Jero pangeboran maksimum: 50m
    Daya mesin: 169kW

  • XR160E rig pangeboran Rotary pikeun diobral

    XR160E Rotary rig pangeboran pikeun dijual loba dipaké dina konstruksi kota, sasak jalan raya, wangunan luhur-naékna jeung proyék konstruksi dasar lianna.

    model: XR160E
    beurat: 53t
    Max.Drilling Jerona: 56m
    Daya mesin: 150kW