Némbongkeun sakabéh hasil 2

  • XMZ120A multi-fungsi pangeboran rig pikeun diobral

    XMZ120A multi-fungsi pangeboran rig pikeun dijual lumaku pikeun rojongan pondasi, beton jet Pergaulan tihang, jangkar pangeboran, micro tihang, jsb.

    model: XMZ120A
    beurat: 14.5t
    Ukuran angkutan: 9800 × 2280 × 2800mm
    Daya mesin: 119kW / 2200rpm

  • XMZ90 multi-fungsi pangeboran rig pikeun diobral

    XMZ90 multi-fungsi pangeboran rig lumaku pikeun rojongan yayasan, jangkar pangeboran, micro tihang, beton jet Pergaulan tihang, jsb.

    model: XMZ90
    beurat: 8t
    Ukuran angkutan: 5210 × 1500 × 2650mm
    Daya mesin: 93kW / 2200rpm