Némbongkeun sakabéh hasil 3

  • rig pangeboran arah horizontal Cina XZ1350

    XZ1350 Cina rig pangeboran arah horizontal cocog pikeun suplai cai, listrik, gas alam, jsb, diantara aplikasi sejenna.

    model: XZ1350
    beurat: 25t
    Diaméterna (L × W × H): 11680 × 2760 × 3540mm
    Max tarikan/gaya dorong: 1795kN

  • XZ120E Horizontal arah pangeboran Rig

    XZ120E rig pangeboran arah horizontal cocog pikeun konstruksi kota (listrik, komunikasi, suplai cai) jeung gas alam jeung konstruksi pipa minyak.

    model: XZ120E
    beurat: 6t
    Diaméterna (L × W × H): 4500 × 2015 × 1450mm
    Max tarikan/gaya dorong: 133kN

  • XZ400 rig pangeboran arah horizontal pikeun diobral

    XZ400 rig pangeboran arah horizontal pikeun dijual cocog pikeun suplai cai, listrik, telekomunikasi, gas alam, gas, minyak, jsb.

    model: XZ400
    beurat: 11.5t
    Diaméterna (L × W × H): 7080 × 2450 × 2450
    Max tarikan/gaya dorong: 400kN