Némbongkeun sakabéh hasil 4

  • 18m scissor lift XG1823RT pikeun dijual

    Jangkungna kerja tina angkat gunting XG1823RT nyaéta 18m, lebar kendaraan 2.3m, beban anu dipeunteun nyaéta 680kg, sareng kapasitas naék maksimal nyaéta 40%.

    model: XG1823RT
    beurat: 8000kg
    Jangkungna kerja maksimum: 18m
    Ukuran platform: 3980 × 1830mm

  • Angkat gunting listrik XG0807HDW / XG0807ACW pikeun dijual

    Angkat gunting listrik anyar XG0807HDW/XG0807ACW gaduh jangkungna kerja 8-méteran, lebar kendaraan 0.81-méteran, beurat dipeunteun 230-kilogram, sareng beban maksimal 230-kilogram.

    model: XG0807HDW/XG0807ACW
    beurat: 1580kg
    Jangkungna kerja maksimum: 7.8m
    Ukuran platform: 1670 × 740 × 1243mm

  • Angkat Gunting

    Angkat Gunting

  • Angkat gunting listrik leutik XG1008HD / XG1008AC

    Angkat gunting listrik leutik XG1008HD / XG1008AC ngagaduhan jangkungna kerja 10m, lebar kendaraan 0.81m, sareng beban maksimal 230kg.

    model: XG1008HD / XG1008AC
    beurat: 2150kg
    Jangkungna kerja maksimum: 10m
    Ukuran platform: 2270 × 810 × 1246mm