Némbongkeun sakabéh hasil 3

  • PM120F2 tank treuk seuneu pikeun diobral

    treuk seuneu tank PM120F2 mangrupakeun-kapasitas badag treuk seuneu sedeng-ukuran dimekarkeun pikeun minuhan tungtutan pasar.

    model: PM120F2
    Beurat sakabéh: 28500kg
    Max. kagancangan perjalanan: 90km / h
    Monitor cai dipeunteun aliran: 80L / S

  • PM180F1 tank cai treuk seuneu pikeun diobral

    Truk seuneu tanki cai PM180F1 tiasa dianggo sacara mandiri dina tekanan rendah sareng kapasitas ageung, sareng nyumponan sarat panyalindungan seuneu kota, tambang, pabrik, sareng darmaga, khususna dina logistik sareng pergudangan.

    model: PM180F1
    Beurat sakabéh: 37300kg
    Max. kagancangan perjalanan: ≥95km / jam
    Monitor cai dipeunteun aliran: ≥160L/S

  • PM230F1 truk tanker seuneu pikeun dijual

    The PM230F1 tanker treuk seuneu bisa dilengkepan elevating treuk seuneu, gandeng operasi pikeun minuhan kaperluan seuneu pas wangunan luhur.

    model: PM230F1
    Beurat sakabéh: 39700kg
    Max. kagancangan perjalanan: ≥90km / jam
    Monitor cai dipeunteun aliran: ≥150L/S