Némbongkeun sakabéh hasil 3

  • YT32G1 32m treuk seuneu tangga hawa pikeun diobral

    YT32G1 treuk seuneu tangga hawa nyaéta kandaraan firefighting urban husus kalawan luhur-luhurna nyalametkeun sarta fungsi firefighting, nu loba dipaké dina nyalametkeun sawah.

    model: YT32G1
    Beurat sakabéh: 28150kg
    Max. kagancangan perjalanan: ≥95km / jam
    Dipeunteun jangkungna gawé: 32m

  • YT53M3 53m treuk seuneu tangga hawa pikeun diobral

    YT53M3 treuk seuneu tangga hawa dipaké utamana pikeun nyalametkeun luhur-luhurna sarta dilengkepan fungsi firefighting pikeun wangunan pertengahan naékna ogé.

    model: YT53M3
    Beurat sakabéh: 29900kg
    Max. kagancangan perjalanan: 90km / h
    Dipeunteun jangkungna gawé: 53m

  • YT60C1 60m treuk seuneu kalayan tangga hawa pikeun diobral

    The YT60C1 treuk seuneu kalayan tangga hawa dipaké utamana pikeun nyalametkeun luhur-luhureun sarta dilengkepan fungsi firefighting pikeun wangunan pertengahan naékna ogé.

    model: YT60C1
    Beurat sakabéh: 30700kg
    Max. kagancangan perjalanan: 90km / h
    Dipeunteun jangkungna gawé: 60m