Némbongkeun sakabéh hasil 3

  • DG22C2 22m treuk seuneu platform hawa

    DG22C2 platform hawa treuk seuneu adopts Dongfeng Tianjin DFL1160BX1V 4 x 2 chassis nasional-V. Ieu mangrupakeun multi-fungsi treuk battie utama kalawan pinuh hydraulically disetir.

    model: DG22C2
    Beurat sakabéh: 15325kg
    Max. kagancangan perjalanan: ≥90km / jam
    Dipeunteun jangkungna gawé: 22m

  • DG34G1 34m articulating platform hawa treuk seuneu

    The DG34G1 articulating platform aerial treuk seuneu nyaéta treuk nu integrates fungsi treuk tank cai, treuk seuneu munara cai, treuk busa jeung treuk tangga.

    model: DG34G1
    Beurat sakabéh: 32200kg
    Max. kagancangan perjalanan: ≥90km / jam
    Dipeunteun jangkungna gawé: 34m

  • DG54G1 54m loba dipaké treuk seuneu platform hawa

    DG54G1 54m treuk seuneu platform hawa loba dipaké nyaéta tipe treuk nu ngagabungkeun fungsi treuk tank cai, treuk seuneu munara cai, treuk busa, sarta treuk tangga.

    model: DG54G1
    Beurat sakabéh: 42200kg
    Max. kagancangan perjalanan: ≥90km / jam
    Dipeunteun jangkungna gawé: 54m