Némbongkeun sakabéh hasil 3

  • AP50F1 treuk seuneu multi-fungsi pikeun diobral

    AP50F1 treuk seuneu multi-fungsi pikeun dijual nyaéta kandaraan tarung seuneu ngahijikeun cahaya, traction, nyalametkeun, tarung seuneu jeung fungsi séjén.

    model: AP50F1
    Beurat sakabéh: 15800kg
    Max. kagancangan perjalanan: 90km / h
    Monitor cai dipeunteun aliran: 48L / S

  • AP50F3 treuk pajoang seuneu pikeun diobral

    Truk pemadam kebakaran AP50F3 mangrupikeun kendaraan kota multifungsi anu ngagabungkeun fungsi treuk seuneu tanki cai sareng treuk seuneu busa.

    model: AP50F3
    Beurat sakabéh: 17490kg
    Max. kagancangan perjalanan: ≥95km / jam
    Monitor cai dipeunteun aliran: 48L / S

  • treuk seuneu loba dipaké AP50F2 pikeun diobral

    AP50F2 loba dipaké treuk seuneu nyaéta multi-fungsi kandaraan tarung seuneu ngahijikeun cahaya, traction, nyalametkeun, tarung seuneu jeung fungsi séjén.

    model: AP50F2
    Beurat sakabéh: 16750kg
    Max. kagancangan perjalanan: 95km / h
    Monitor cai dipeunteun aliran: 48L / S