Némbongkeun sakabéh hasil 3

  • treuk nyalametkeun seuneu darurat QC700 pikeun dijual

    Kendaraan peralatan QC700 mangrupikeun kendaraan alat nyalametkeun tugas beurat, dilengkepan ku 138 jinis langkung ti 700 potongan alat nyalametkeun

    model: QC700
    dimension:11790 × 2540 × 3900mm
    Max. kagancangan perjalanan: 100km / h
    Max. gradability: 65%

  • treuk seuneu nyalametkeun darurat YT22G pikeun dijual

    The YT22G treuk seuneu nyalametkeun darurat mangrupakeun tipe anyar tina kandaraan nyalametkeun seuneu kalawan adaptability tinggi nyetir na mobilitas tinggi.

    model: YT22G
    Beurat sakabéh: 22350kg
    Max. kagancangan perjalanan: ≥100km / jam
    Monitor cai dipeunteun aliran: ≥30L/S

  • treuk seuneu nyalametkeun beurat JY20 pikeun diobral

    treuk seuneu nyalametkeun darurat JY20 mangrupakeun mobilitas tinggi na multi-fungsi kandaraan nyalametkeun integral tina-speed tinggi kaluar-jalan, ngangkat, digging, crushing, grabbing, shearing, motong, leveling jalan, halangan megatkeun, sarta nyered.

    model: JY20
    Total beurat curb: 24000 (Kaasup buldoser)
    Max. kagancangan perjalanan: 100km / h
    Max. gradability: 60%