Némbongkeun sakabéh hasil 3

  • JP20G1 cai jeung busa munara treuk seuneu

    JP20G1 cai jeung busa munara treuk seuneu mangrupakeun multi-fungsi kandaraan tarung seuneu nu nambihan seuneu extinguishing cairan jeung busa alat dina dasar treuk semprot tinggi.

    model: JP20G1
    Beurat sakabéh: 42680kg
    Max. kagancangan perjalanan: ≥90km / jam
    Dipeunteun jangkungna gawé: 20m

  • JP62G1 62m treuk seuneu kadali jauh

    JP62G1 62m treuk seuneu kadali jauh dilengkepan monitoring seuneu jeung watering hiji-konci, kadali jauh jeung alat-alat calakan lianna.

    model: JP62G1
    Beurat sakabéh: 41750kg
    Max. kagancangan perjalanan: ≥85km / jam
    Dipeunteun jangkungna gawé: 62m

  • JP72G1 loba dipaké cai jeung busa munara treuk seuneu

    JP72G1 loba dipaké cai jeung munara busa treuk seuneu integrates fungsi tanker cai, treuk busa jeung treuk tinggi-jet.

    model: JP72G1
    Beurat sakabéh: 42680kg
    Max. kagancangan perjalanan: ≥85km / jam
    Dipeunteun jangkungna gawé: 72m