Némbongkeun 1-16 hasil 18

  • Tangga hawa Treuk seuneu

    Tangga hawa Treuk seuneu (3)

  • Aerial Platform Seuneu Treuk

    Aerial Platform Seuneu Treuk (3)

  • Darurat Nyalametkeun Seuneu Treuk

    Darurat Nyalametkeun Seuneu Treuk (3)

  • Treuk Seuneu multi-fungsi

    Treuk Seuneu multi-fungsi (3)

  • Tank Seuneu Treuk

    Tank Seuneu Treuk (3)

  • Cai jeung Foam Towers Seuneu Trek

    Cai jeung Foam Towers Seuneu Trek (3)

  • AP50F1 treuk seuneu multi-fungsi pikeun diobral

    AP50F1 treuk seuneu multi-fungsi pikeun dijual nyaéta kandaraan tarung seuneu ngahijikeun cahaya, traction, nyalametkeun, tarung seuneu jeung fungsi séjén.

    model: AP50F1
    Beurat sakabéh: 15800kg
    Max. kagancangan perjalanan: 90km / h
    Monitor cai dipeunteun aliran: 48L / S

  • AP50F3 treuk pajoang seuneu pikeun diobral

    Truk pemadam kebakaran AP50F3 mangrupikeun kendaraan kota multifungsi anu ngagabungkeun fungsi treuk seuneu tanki cai sareng treuk seuneu busa.

    model: AP50F3
    Beurat sakabéh: 17490kg
    Max. kagancangan perjalanan: ≥95km / jam
    Monitor cai dipeunteun aliran: 48L / S

  • DG22C2 22m treuk seuneu platform hawa

    DG22C2 platform hawa treuk seuneu adopts Dongfeng Tianjin DFL1160BX1V 4 x 2 chassis nasional-V. Ieu mangrupakeun multi-fungsi treuk battie utama kalawan pinuh hydraulically disetir.

    model: DG22C2
    Beurat sakabéh: 15325kg
    Max. kagancangan perjalanan: ≥90km / jam
    Dipeunteun jangkungna gawé: 22m

  • DG34G1 34m articulating platform hawa treuk seuneu

    The DG34G1 articulating platform aerial treuk seuneu nyaéta treuk nu integrates fungsi treuk tank cai, treuk seuneu munara cai, treuk busa jeung treuk tangga.

    model: DG34G1
    Beurat sakabéh: 32200kg
    Max. kagancangan perjalanan: ≥90km / jam
    Dipeunteun jangkungna gawé: 34m

  • DG54G1 54m loba dipaké treuk seuneu platform hawa

    DG54G1 54m treuk seuneu platform hawa loba dipaké nyaéta tipe treuk nu ngagabungkeun fungsi treuk tank cai, treuk seuneu munara cai, treuk busa, sarta treuk tangga.

    model: DG54G1
    Beurat sakabéh: 42200kg
    Max. kagancangan perjalanan: ≥90km / jam
    Dipeunteun jangkungna gawé: 54m

  • treuk nyalametkeun seuneu darurat QC700 pikeun dijual

    Kendaraan peralatan QC700 mangrupikeun kendaraan alat nyalametkeun tugas beurat, dilengkepan ku 138 jinis langkung ti 700 potongan alat nyalametkeun

    model: QC700
    dimension:11790 × 2540 × 3900mm
    Max. kagancangan perjalanan: 100km / h
    Max. gradability: 65%

  • treuk seuneu nyalametkeun darurat YT22G pikeun dijual

    The YT22G treuk seuneu nyalametkeun darurat mangrupakeun tipe anyar tina kandaraan nyalametkeun seuneu kalawan adaptability tinggi nyetir na mobilitas tinggi.

    model: YT22G
    Beurat sakabéh: 22350kg
    Max. kagancangan perjalanan: ≥100km / jam
    Monitor cai dipeunteun aliran: ≥30L/S

  • treuk seuneu nyalametkeun beurat JY20 pikeun diobral

    treuk seuneu nyalametkeun darurat JY20 mangrupakeun mobilitas tinggi na multi-fungsi kandaraan nyalametkeun integral tina-speed tinggi kaluar-jalan, ngangkat, digging, crushing, grabbing, shearing, motong, leveling jalan, halangan megatkeun, sarta nyered.

    model: JY20
    Total beurat curb: 24000 (Kaasup buldoser)
    Max. kagancangan perjalanan: 100km / h
    Max. gradability: 60%

  • JP20G1 cai jeung busa munara treuk seuneu

    JP20G1 cai jeung busa munara treuk seuneu mangrupakeun multi-fungsi kandaraan tarung seuneu nu nambihan seuneu extinguishing cairan jeung busa alat dina dasar treuk semprot tinggi.

    model: JP20G1
    Beurat sakabéh: 42680kg
    Max. kagancangan perjalanan: ≥90km / jam
    Dipeunteun jangkungna gawé: 20m

  • JP62G1 62m treuk seuneu kadali jauh

    JP62G1 62m treuk seuneu kadali jauh dilengkepan monitoring seuneu jeung watering hiji-konci, kadali jauh jeung alat-alat calakan lianna.

    model: JP62G1
    Beurat sakabéh: 41750kg
    Max. kagancangan perjalanan: ≥85km / jam
    Dipeunteun jangkungna gawé: 62m

  • JP72G1 loba dipaké cai jeung busa munara treuk seuneu

    JP72G1 loba dipaké cai jeung munara busa treuk seuneu integrates fungsi tanker cai, treuk busa jeung treuk tinggi-jet.

    model: JP72G1
    Beurat sakabéh: 42680kg
    Max. kagancangan perjalanan: ≥85km / jam
    Dipeunteun jangkungna gawé: 72m

  • PM120F2 tank treuk seuneu pikeun diobral

    treuk seuneu tank PM120F2 mangrupakeun-kapasitas badag treuk seuneu sedeng-ukuran dimekarkeun pikeun minuhan tungtutan pasar.

    model: PM120F2
    Beurat sakabéh: 28500kg
    Max. kagancangan perjalanan: 90km / h
    Monitor cai dipeunteun aliran: 80L / S

  • PM180F1 tank cai treuk seuneu pikeun diobral

    Truk seuneu tanki cai PM180F1 tiasa dianggo sacara mandiri dina tekanan rendah sareng kapasitas ageung, sareng nyumponan sarat panyalindungan seuneu kota, tambang, pabrik, sareng darmaga, khususna dina logistik sareng pergudangan.

    model: PM180F1
    Beurat sakabéh: 37300kg
    Max. kagancangan perjalanan: ≥95km / jam
    Monitor cai dipeunteun aliran: ≥160L/S

  • PM230F1 truk tanker seuneu pikeun dijual

    The PM230F1 tanker treuk seuneu bisa dilengkepan elevating treuk seuneu, gandeng operasi pikeun minuhan kaperluan seuneu pas wangunan luhur.

    model: PM230F1
    Beurat sakabéh: 39700kg
    Max. kagancangan perjalanan: ≥90km / jam
    Monitor cai dipeunteun aliran: ≥150L/S

  • treuk seuneu loba dipaké AP50F2 pikeun diobral

    AP50F2 loba dipaké treuk seuneu nyaéta multi-fungsi kandaraan tarung seuneu ngahijikeun cahaya, traction, nyalametkeun, tarung seuneu jeung fungsi séjén.

    model: AP50F2
    Beurat sakabéh: 16750kg
    Max. kagancangan perjalanan: 95km / h
    Monitor cai dipeunteun aliran: 48L / S

  • YT32G1 32m treuk seuneu tangga hawa pikeun diobral

    YT32G1 treuk seuneu tangga hawa nyaéta kandaraan firefighting urban husus kalawan luhur-luhurna nyalametkeun sarta fungsi firefighting, nu loba dipaké dina nyalametkeun sawah.

    model: YT32G1
    Beurat sakabéh: 28150kg
    Max. kagancangan perjalanan: ≥95km / jam
    Dipeunteun jangkungna gawé: 32m