Némbongkeun sakabéh hasil 3

  • XGH5180ZXXD6 treuk wadahna sampah pisah

    The XGH5180ZXXD6 pisah treuk wadahna sampah téh cocog pikeun mindahkeun airtight tina sampah domestik sanggeus komprési jeung réduksi volume di stasiun mindahkeun sampah.

    model: XGH5180ZXXD6
    Kapasitas angkat anu dipeunteun tina kait kait: 14000kg
    Waktu nyokot: 60s
    waktos unloading: 60s

  • XZJ5160ZXX treuk wadahna sampah pisah

    Truk sampah wadahna anu tiasa dicabut XZJ5160ZXX mangrupikeun kendaraan multi-tujuan kalayan kalenturan anu lumayan pikeun ngumpulkeun sareng transportasi sampah.

    model: XZJ5160ZXX
    Total Beurat: 15800kg
    Max. Laju: 90km / h
    Spésifikasi Kotak Cocog: 12m³

  • XZJ5310ZXX wadahna treuk sampah tiasa dicabut

    The XZJ5310ZXX treuk sampah wadahna dicabut mangrupakeun kandaraan multi-tujuan kalawan kalenturan considerable pikeun ngumpulkeun jeung transportasi sampah.

    model: XZJ5310ZXX
    Total Beurat: 31000kg
    Max. Laju: 82km / h
    Spésifikasi Kotak Cocog: 30m³