Némbongkeun sakabéh hasil 4

  • DXA5031ZZZA6 beban samping treuk sampah dikomprés

    The DXA5031ZZZA6 samping loading treuk sampah dikomprés boga outline jelas, profil geulis, sarta metoda kontrol ramah-pamaké.

    model: DXA5031ZZZA6
    Volume efektif tong sampah: 6m³
    Kapadetan Sampah Dikomprés: 0.65~0.75t/m³
    Waktu siklus kerja mékanisme loading: 15 ~ 18s

  • XZJ5080ZYS pungkur-loading treuk sampah dikomprés

    XZJ5080ZYS pungkur-loading treuk sampah dikomprés nyaéta wahana sanitasi husus husus dipaké pikeun ngumpulkeun sampah rumah tangga urban jeung sampah compressible lianna.

    model: XZJ5080ZYS
    Total beurat: 8200kg
    Dipeunteun Payload: 2595kg
    Volume tong sampah: 6m³

  • XZJ5180ZYS treuk sampah dikomprés pikeun dijual

    XZJ5180ZYS treuk sampah dikomprés pikeun dijual boga kaunggulan tekanan tinggi, sealing alus, operasi merenah, kaamanan jeung hemat kuli.

    model: XZJ5180ZYS
    Total beurat: 18000kg
    Dipeunteun Payload: 8205kg
    Volume tong sampah: 12.5m³

  • XZJ5250ZYS treuk sampah tipe dikomprés

    Truk sampah jinis anu dikomprés XZJ5250ZYS dianggo pikeun ngumpulkeun sampah padumukan kota sareng runtah anu tiasa dikomprés.

    model: XZJ5250ZYS
    Total beurat: 25000kg
    Dipeunteun Payload: 10300kg
    Volume tong sampah: 19m³