Némbongkeun sakabéh hasil 3

  • DXA5030GXEA6 pompa vakum treuk nyeuseup kokotor

    DXA5030GXEA6 pompa vakum treuk nyeuseup kokotor ilahar dipaké dina beberesih sarta mindahkeun kandang jeung kokotor di blok urban leutik, desa, kampus jeung tempat séjén.

    model: DXA5030GXEA6
    Volume éféktif tank: 2.09m³
    Sistem vakum maksimum: ≤-0.085MPa
    Laju pangluhurna: 100km / h

  • DXA5120GXED6 treuk nyeuseup kokotor vakum

    DXA5120GXED6 treuk nyeuseup kokotor adopts pompa vakum ngawujudkeun nyeuseup otomatis, sarta pangaruh nyeuseup boga saeutik dampak dina lingkungan éksternal.

    model: DXA5120GXED6
    Volume éféktif tank: 8.5m³
    Sistem vakum maksimum: ≤-0.085MPa
    Laju pangluhurna: 130 / 89km / h

  • XZJ5180GXW treuk nyeuseup limbah pikeun dijual

    The XZJ5180GXW treuk nyeuseup kokotor husus dipaké pikeun nyeuseup kokotor di sewers, tank kempelan, tank septic sarta sagala rupa saluran.

    model: XZJ5180GXW
    Total Beurat: 18000kg
    Dipeunteun Payload: 9715kg
    Jilid tank 12.3m³