Némbongkeun sakabéh hasil 3

  • XZJ5070GQX tekanan rendah tanker beberesih treuk

    The XZJ5070GQX tekanan low tanker beberesih treuk bisa minuhan sarat operasi pikeun beberesih jalan,-ngajaga beresih jeung pangropéa jalan.

    model: XZJ5070GQX
    Total Beurat: 18000kg
    Dipeunteun Payload: 10200kg
    Max. Laju: 98km / h

  • XZJ5160GQX tanker beberesih tekanan low

    Kapal tanker beberesih tekanan rendah XZJ5160GQX tiasa nyumponan sarat operasi pikeun beberesih jalan, ngajaga bersih sareng pangropéa jalan.

    model: XZJ5160GQX
    Total Beurat: 7360kg
    Dipeunteun Payload: 3925kg
    Max. Laju: 99km / h

  • XZJ5250GQX tanker beberesih tekanan low pikeun diobral

    Kapal tanker beberesih tekanan rendah XZJ5250GQX tiasa nyumponan sarat operasi pikeun beberesih jalan, ngajaga bersih sareng pangropéa jalan.

    model: XZJ5250GQX
    Total Beurat: 25000kg
    Dipeunteun Payload: 11520kg
    Max. Laju: 92km / h