Némbongkeun sakabéh hasil 3

  • XGH5030TSLD6 mesin sweeper jalan tipe baseuh

    Mesin sweeper jalan XGH5030TSLD6 dianggo pikeun ngabersihan jalan raya, jalan raya kota, bandara, darmaga, sareng permukaan mékanis anu sanés.

    model: XGH5030TSLD6
    Kecepasan beberesih: 3 ~ 10km / jam
    Kapasitas beberesih maksimum: 46000m²/jam
    Lebar sapuan: 2.3m

  • XGH5120TSLD6 sweeper beberesih jalan tipe baseuh

    The XGH5120TSLD6 sweeper beberesih jalan dipaké dina meresihan mechanized jalan raya, jalan kalapa urban, bandara, docks, jsb.

    model: XGH5120TSLD6
    Kecepasan beberesih: 5 ~ 10km / jam
    Kapasitas beberesih maksimum: 44000m²/jam
    Lebar sapuan: 2.2m

  • XZJ5071TSL sapu jalan tipe baseuh

    XZJ5071TSL sweeper jalan tipe baseuh loba dipaké dina beberesih mékanis tina jalan tol, jalan kalapa urban, bandara na docks.

    model: XZJ5071TSL
    Total Beurat: 7300kg
    Dipeunteun Payload: 2090kg
    Lebar sapuan: 3m