Némbongkeun sakabéh hasil 2

  • XDA45 articulated dump treuk pikeun pertambangan

    The XDA45 articulated dump treuk pikeun pertambangan adopts a mesin pertambangan-spésifik, nu kuat, efisien sarta konsumsi bahan bakar low.

    model: XDA45
    beurat curb: 29500kg
    Kapasitas beban: 39000kg
    kakuatan mesin dipeunteun: 309kw

  • XDE200 pertambangan ganda-as kaku dump treuk

    XDE200 pertambangan ganda-as kaku dump treuk utamana dipaké dina pangwangunan pertambangan open-pit jeung angkutan earthwork skala badag.

    model: XDE200
    Massa total kendaraan: 320000kg
    Kapasitas beban: 180000kg
    kakuatan mesin dipeunteun: 1510kw