Némbongkeun sakabéh hasil 2

  • EBZ160 batubara roadheader pikeun diobral

    EBZ160 roadheader batubara lumaku pikeun torowongan jero taneuh tina tambang batubara, conservancy cai, torowongan jalan jeung culverts lianna.

    model: EBZ160
    Beurat sakabéh: 47t
    kakuatan kotor: 250kw
    Laju perjalanan: 6.5m / mnt

  • EBZ260 pertambangan batubara roadheader pikeun diobral

    Roadheader pertambangan batubara EBZ260 lumaku pikeun torowongan jero taneuh tina tambang batubara, conservancy cai, torowongan jalan jeung culverts lianna.

    model: EBZ260
    Beurat sakabéh: 85t
    kakuatan kotor: 410.5kw
    Laju perjalanan: 7m / mnt