Némbongkeun hasil single

  • CYTJ45 rig pangeboran pertambangan hidrolik

    CYTJ45 rig pangeboran pertambangan hidrolik utamana lumaku pikeun operasi tunneling tina tambang logam jeung diversified roadways underground jeung torowongan.

    model: CYTJ45
    beurat curb: 12900kg
    Daérah panutup operasi maksimum: 32m²
    kakuatan mesin dipeunteun: 56kw