Némbongkeun sakabéh hasil 2

  • XE700D pertambangan excavator pikeun diobral

    XE700D pertambangan excavator boga ciri kakuatan kuat, noise low, konsumsi bahan bakar low jeung émisi low, nu bisa minuhan kaperluan sagala rupa kaayaan konstruksi.

    model: XE700D
    Beurat operasi: 69000kg
    Kapasitas ember: 2.4-4.6m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 336 / 1800kw / rpm

  • XE900D excavator pertambangan hidrolik pikeun diobral

    Excavator pertambangan hidrolik XE900D pikeun dijual ngadopsi mesin impor asli kalayan kakuatan anu kuat, konsumsi bahan bakar rendah sareng émisi rendah.

    model: XE900D éta
    Beurat operasi: 89600kg
    Kapasitas ember: 3.5-6m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 399 / 2100kw / rpm