Némbongkeun sakabéh hasil 5

  • FY / FT runtuyan mesin screening pikeun diobral

    Mesin screening geter seueur dianggo pikeun ngagolongkeun mineral sapertos batu, keusik, bijih sareng jinis mineral anu sanés dina pertambangan.

    model: runtuyan FY/FT
    Beurat sakabéh: 10-20t
    kakuatan motor: 30 ~ 60mm
    Jumlah lapisan: 2 ~ 4

  • PE runtuyan rahang crusher pikeun diobral

    The PE runtuyan rahang crusher loba dipaké dina crushing rupa ores jeung bahan bulk dina pertambangan jeung smelting, bahan wangunan, jalan tol, karéta api, conservancy cai jeung industri kimia.

    model: Séri pe
    Beurat sakabéh: 17-120t
    kakuatan motor: 100 ~ 400kw
    produktivitas: 200 ~ 1600t / jam

  • PF runtuyan dampak crusher pikeun diobral

    The PF runtuyan dampak crusher utamana dipaké pikeun tahap kadua crushing tina garis produksi batu di PLTA, jalan raya jeung industri lianna.

    model: runtuyan PF
    Beurat sakabéh: 15-80t
    kakuatan motor: 150 ~ 1000kw
    produktivitas: 80 ~ 2000t / jam

  • PX runtuyan gyratory crusher pikeun diobral

    The PX runtuyan gyratory crusher boga reliabiliti tinggi operasi kontinyu dina overload, efisiensi tinggi jeung énergi low.

    model: runtuyan PX
    Beurat sakabéh: 120-560t
    kakuatan motor: 350 ~ 1200kw
    produktivitas: 2000 ~ 9000t / jam

  • PY runtuyan congcot crusher pikeun diobral

    The PY runtuyan congcot crusher loba dipaké dina pertambangan, smelting, bahan wangunan, jalan tol, karéta api, conservancy cai jeung industri kimia jeung loba séktor séjén.

    model: runtuyan PY
    Beurat sakabéh: 15-155t
    kakuatan motor: 200 ~ 750kw
    produktivitas: 100 ~ 2400t / jam