Némbongkeun sakabéh hasil 8

  • 45 ton bahan Handler XE450M pikeun dijual

    Handler bahan 45 ton XE450M sanggup ngamuat sareng ngabongkar rupa-rupa bahan sapertos keusik, batubara, gandum, taneuh mineral, batu, baja, sareng kai.

    model: XE450M
    Kapasitas gripper: 1m³
    Beurat operasi: 40000kg
    kakuatan mesin dipeunteun: 222kW / 2100rpm

  • 50ton log grabber alat XE500M pikeun diobral

    The 50ton log grabber alat XE500M sanggup loading na unloading rupa-rupa bahan.

    model: XE500M
    Kapasitas gripper: 1m³
    Beurat operasi: 40000kg
    kakuatan mesin dipeunteun: 222kW / 2100rpm

  • 60 ton bahan penanganan parabot XE600EM grabber

    Alat-alat penanganan bahan 60 ton XE600EM sanggup ngamuat sareng ngabongkar rupa-rupa bahan sapertos keusik, batubara, gandum, taneuh mineral, batu, baja, sareng kai.

    model: XE600EM
    Kapasitas gripper: 1m³
    Beurat operasi: 60000kg
    kakuatan mesin dipeunteun: 222kW / 1485rpm

  • Harga murah tina panangan bahan 40ton XE400M

    Harga murah tina panangan bahan 40ton XE400M sanggup ngamuat sareng ngabongkar rupa-rupa bahan.

    model: XE400M
    Kapasitas gripper: 1m³
    Beurat operasi: 40000kg
    kakuatan mesin dipeunteun: 169kW / 1850rpm

  • XE230M grabber umum pikeun penanganan bahan

    XE230M umum grabber bisa minuhan loading na unloading rupa keusik, batubara, gandum, taneuh mineral, batu, baja, kai, sarta cargoes bulk lianna.

    model: XE230M
    Kapasitas gripper: 0.6m³
    Beurat operasi: 23000kg
    kakuatan mesin dipeunteun: 135kW / 2050rpm

  • XE350M 35ton log grabber pikeun diobral

    The XE350M 35-ton log grabber bisa muka tur ngabongkar momotanana rupa-rupa cargoes bulk, kaasup keusik, batubara, gandum, taneuh mineral, batu, baja, kai, jeung bahan bulk lianna.

    model: XE350M
    Kapasitas gripper: 0.8m³
    Beurat operasi: 35000kg
    kakuatan mesin dipeunteun: 169kW / 1850rpm

  • XMH35K grabber bahan nanganan excavator

    The XMH35K grabber boga ciri multi-tujuan, fléksibel, operasi nyaman, aman tur dipercaya, hemat energi jeung efisiensi tinggi.

    model: XMH35K
    Kapasitas gripper: 1m³
    Kualitas kendaraan: 35000kg
    Laju ayun: 0 ~ 8r / mnt

  • XMH50K reacher grabber excavator pikeun dijual

    XMH50K reacher grabber bisa minuhan loading na unloading rupa keusik, batubara, gandum, taneuh mineral, batu, baja, kai jeung cargoes bulk lianna.

    model: XMH50K
    Kapasitas gripper: 2m³
    Kualitas kendaraan: 50000kg
    Laju ayun: 0 ~ 8r / mnt