Némbongkeun sakabéh hasil 5

  • Customizable ganda-dek wadahna straddle pamawa pikeun dijual

    Pamawa straddle wadah dek ganda anu tiasa disaluyukeun nyaéta jinis utama peralatan penanganan wadahna, anu biasana ngalaksanakeun transportasi horisontal ti payun terminal ka buruan.

    Angkat beurat: 30t-150t
    dimension: customizable
    Wheelbase: 3000-9000mm
    Beurat maot: 10-60T
  • Ngaropea wadahna straddle carrier 120T pikeun dijual

    The ngaropéa wadahna straddle carrier 120T mangrupakeun tipe utama parabot penanganan wadahna, nu biasana undertakes angkutan horizontal ti hareup terminal ka pakarangan.

    Angkat beurat: 120t
    dimension: 12000 * 8210 * 6900mm
    Wheelbase: 9000mm
    Beurat maot: 49T
  • Ngaropea pamawa straddle tipe roda opat pikeun dijual

    The custom straddle carrier tipe opat roda pikeun diobral teh tipe utama pakakas penanganan wadahna, nu biasana undertakes angkutan horizontal ti hareup terminal ka pakarangan.

    Angkat beurat: 35t
    dimension: 9300 * 5000 * 5300mm
    Wheelbase: 6000mm
    Beurat maot: 17-18T(teu kalebet panyebaran)
  • Multifungsi wadahna batubara straddle carrier pikeun dijual

    Pamawa straddle wadah batubara multifungsi mangrupikeun jinis utama alat-alat penanganan wadahna, anu biasana ngalaksanakeun transportasi horizontal ti payun terminal ka buruan.

    Angkat beurat: 35t-120t
    dimension: customizable
    Wheelbase: 6000-9000mm
    Beurat maot: 16-49T
  • Multifungsi straddle carrier tipe tilu roda pikeun dijual

    Multifungsi straddle carrier tipe tilu roda nyaéta tipe utama pakakas penanganan wadahna, nu biasana undertakes angkutan horizontal ti hareup terminal ka pakarangan.

    Angkat beurat: 35t
    dimension: 9300 * 5200 * 5300mm
    Wheelbase: 6000mm
    Beurat maot: 16-17T(teu kalebet panyebaran)