Némbongkeun sakabéh hasil 3

  • 10ton wadahna ngahontal stacker forklift XCS1009K

    The XCS1009K 10 ton wadahna ngahontal stacker forklift boga konfigurasi paling méwah, hardware paling dipercaya jeung pangalaman paling nyaman.

    model: XCS1009K
    Dipeunteun beban: 10t
    Kualitas kendaraan: 39.5t
    Ukuran sakabéh: 10860 * 6053 * 4100mm

  • Wadahna jangkauan stacker XCS4535K pikeun dijual

    The XCS4535K K runtuyan 45-ton wadah jangkauan stacker boga efisiensi kerja pangalusna sarta ukuran kaamanan lengkep.

    model: XCS4535K
    Dipeunteun beban: 45t
    Kualitas kendaraan: 76.5t
    Ukuran sakabéh: 11750 * 6052 * 4770mm

  • Jangkauan listrik stacker XCS4531E pikeun diobral

    The XCS4531E wadahna listrik murni ngahontal stacker boga ciri efisiensi tinggi, hemat energi, enol émisi jeung noise low.

    model: XCS4531E
    Dipeunteun beban: 45t
    Kualitas kendaraan: 73t
    Ukuran sakabéh: 11340 * 4670 * 6053mm