Némbongkeun sakabéh hasil 3

  • XCF1006K treuk forklift counterbalanced roda opat

    XCF1006K roda opat treuk forklift counterbalanced cocog pikeun loading, unloading, stacking sarta mindahkeun barang rengse di palabuhan, stasiun jeung usaha.

    model: XCF1006K
    Dipeunteun beban: 10000kg
    Kualitas kendaraan: 12900kg
    jangkungna angkat maksimum: 3000mm

  • XCF305K counterbalanced forklift pikeun dijual

    XCF305K counterbalanced forklift cocog pikeun widang logistik kayaning yard angkutan barang, gudang, palabuhan, docks, karéta, jsb.

    model: XCF305K
    Dipeunteun beban: 3000kg
    Kualitas kendaraan: 4460kg
    jangkungna angkat maksimum: 3000mm

  • XCF3512K 35ton treuk forklift counterbalanced

    XCF3512K 35ton treuk forklift counterbalanced cocog pikeun loading na unloading sarta angkutan jarak pondok barang.

    model: XCF3512K
    Dipeunteun beban: 35000kg
    Kualitas kendaraan: 45000kg
    jangkungna angkat maksimum: 4000mm