Némbongkeun sakabéh hasil 2

  • Cina aspal campur tutuwuhan XAP405H pikeun dijual

    XAP405H aspal campur tutuwuhan téh cocog pikeun jalan digolongkeun, jalan kota, yard angkutan barang jeung proyék séjén.

    model: XAP405H
    Produktivitas dipeunteun: 400t / jam
    Jumlah kakuatan: 1096kW
    Daérah: 2624(64×41)m²

  • XAP165H pabrik campuran aspal pikeun dijual

    XAP165H aspal campur alat mangrupa produk canggih internasional dipaké pikeun ngahasilkeun sagala tingkatan campuran aspal, dirobah campuran aspal, haneut campuran aspal campuran, jsb.

    model: XAP165H
    Produktivitas dipeunteun: 160t / jam
    Jumlah kakuatan: 538kW
    Daérah: 1225(35×35)m²