Némbongkeun sakabéh hasil 9

  • Aspal sinkron chip sealer treuk pikeun dijual

    Treuk sealer chip sinkron aspal cocog pikeun nyemprot aspal karét, aspal dasar, aspal anu dirobih, sareng aspal émulsi.

    GVW: 16000-31000kg
    Ketebalan insulasi: 50mm Fiberglass
    lebar semprot: 3100 / 4000mm
    Laju semprot aspal: 0.5-3.0L/㎡

  • XTF1003 treuk segel batu gravel sinkron

    The XTF1003 gravel treuk segel batu sinkron bisa dipaké pikeun pengobatan interlayer jeung konstruksi pangropéa jangka pertengahan jalan raya-grade tinggi ...

    model: XTF1003
    Modeu nyetir: 6 × 4
    Jumlah nyemprot aspal: 0.2-3.0 kg/m²
    Max. lebar sumebar: 4m

  • XTF1005R aspal gravel sinkron sealer

    XTF1005R aspal gravel sinkron sealer bisa dipaké pikeun pengobatan interlayer jeung konstruksi pangropéa jangka pertengahan jalan raya-grade tinggi ...

    model: XTF1005R
    Total beurat curb: 25000kg
    dimensi: 9680 × 2550 × 3800mm
    Max. lebar sumebar: 4m

  • XTF1203 segel chip sinkron leuwih treuk gravel

    Segel chip sinkron XTF1203 dina treuk gravel tiasa dianggo pikeun perawatan interlayer sareng konstruksi pangropéa jangka pertengahan jalan raya kelas luhur…

    model: XTF1203
    Modeu nyetir: 8 × 4
    Jumlah nyemprot aspal: 0.2-3.0 kg/m²
    Max. lebar sumebar: 4m

  • XTF1403 kandaraan segel chip sinkron

    Kendaraan segel chip sinkron XTF1403 tiasa dianggo pikeun perawatan interlayer sareng pangwangunan pangropéa jangka pertengahan jalan raya kelas luhur…

    model: XTF1403
    Modeu nyetir: 8 × 4
    Jumlah nyemprot aspal: 0.2-3.0 kg/m²
    Max. lebar sumebar: 4m

  • XTF1403R chip sealer sinkron pikeun diobral

    The XTF1403R chip sealer sinkron bisa dipaké pikeun perlakuan interlayer jeung konstruksi pangropéa jangka pertengahan jalan raya-grade tinggi ...

    model: XTF1403R
    Modeu nyetir: 8 × 4
    Jumlah nyemprot aspal: 0.2-3.0 kg/m²
    Max. lebar sumebar: 4m

  • XTF1405 Aspal gravel treuk segel sinkron

    XTF1405 Aspal jeung gravel treuk segel sinkron bisa ngawujudkeun nyemprot simultaneous of aspal jeung gravel.

    model: XTF1405
    Total beurat curb: 31000kg
    dimensi: 12000 × 2550 × 3900mm
    Max. lebar sumebar: 4m

  • XTF1405R sinkron gravel sealer pikeun diobral

    XTF1405R sealer gravel sinkron tiasa dianggo pikeun pengobatan interlayer sareng konstruksi pangropéa jangka pertengahan jalan raya kelas luhur…

    model: XTF1405R
    Total beurat curb: 31000kg
    dimensi: 11260 × 2550 × 3900mm
    Max. lebar sumebar: 4m

  • XWF1205 serat aspal sealer sinkron

    XWF1205 serat aspal sinkron sealer utamana dipaké pikeun anjing laut jalan kalawan kakuatan basa alus, laju karuksakan jalan lemah sareng retakan slight.

    model: XWF1205
    Total beurat curb: 31000kg
    dimensi: 11820 × 2550 × 3900mm
    Max. lebar sumebar: 4m