Némbongkeun sakabéh hasil 2

  • Mesin penstabil taneuh jalan XL2503 pikeun dijual

    Mesin penstabil taneuh XL2103 tiasa dianggo pikeun nyampur strata sareng minyak stabilisasi handap dina situs di jalan tol, jalan kota, alun-alun, darmaga, sareng daérah sanés.

    model: L2103
    Total beurat: 16500kg
    Lebar Panggilingan Maksimum: 2500mm
    Diménsi (L × W × H): 8740 × 3060 × 3450mm

  • XL2103 jalan mesin penstabil taneuh pikeun diobral

    XL2103 penstabil taneuh téh cocog pikeun on-site Pergaulan strata na handap stabilized minyak di jalan tol, jalan urban, kuadrat, docks, kavling parkir jeung proyék séjén.

    model: XL2103
    Total beurat: 15600kg
    Lebar Panggilingan Maksimum: 2100mm
    Diménsi (L × W × H): 8740 × 2765 × 3450mm