Némbongkeun 1-16 hasil 22

  • 13.5m lebar paving RP1355T suplai paver

    Pasokan paving 13.5m rubak paving RP1355T mangrupikeun modél unggulan generasi anyar paver high-end, kalayan penampilan anu kuat…

    model: RP1355T
    Total beurat: 24.6~37.8t
    Lebar paving maksimum: 13.5m
    Diménsi (L × W × H): 7270 × 3210 × 4100mm

  • Anyar 3-9m aspal pavers RP1005T pabrik paver

    Anyar 3-9m aspal pavers RP1005T pabrik paver ngadopsi generasi anyar hiji sistem kontrol calakan, layar rampa badag 10 inci.

    model: RP1005T
    Total beurat: 27.5~29t
    Lebar paving maksimum: 9m
    Diménsi (L × W × H): 7640 × 3000 × 4120mm

  • RP1003T mesin paver aspal pikeun diobral

    RP1003T mesin paver aspal boga kualitas dipercaya, kinerja alus teuing, jeung kinerja tinggi-ongkos. Ieu bisa loba dipaké dina paving rupa-rupa bahan permukaan jalan.

    model: RP1003T
    Total beurat: 24.3~28t
    Lebar paving maksimum: 10m
    Diménsi (L × W × H): 7350 × 3000 × 4060mm

  • RP1005 paver batu aspal pikeun dijual

    RP1005 paver batu aspal nyaéta paver kalayan rubak gawé 3.0~6.0m. Desain leutik mesin ngamungkinkeun pikeun rupa-rupa kagunaan.

    model: RP1005
    Total beurat: 24.8~29t
    Lebar paving maksimum: 10m
    Diménsi (L × W × H): 8320 × 3000 × 4120mm

  • RP1253T aspal paver beton pikeun diobral

    RP1253T aspal paver beton, salaku andalannya tina séri paver badag, dipikawanoh pikeun reliabiliti hébat, kapasitas konstruksi, kinerja alus teuing, sarta béaya rendah.

    model: RP1253T
    Total beurat: 24~36t
    Lebar paving maksimum: 12.5m
    Diménsi (L × W × H): 6980 × 3180 × 4070mm

  • RP1355 jalan paver aspal paver pikeun diobral

    RP1355 jalan paver aspal paver mangrupakeun jenis parabot konstruksi utamana dipaké pikeun paving rupa bahan dina dasar jeung beungeut jalan raya.

    model: RP1355
    Total beurat: 24.6~33.7t
    Lebar paving maksimum: 12.5m
    Diménsi (L × W × H): 7270 × 3210 × 4100mm

  • RP1655T pavers aspal badag pikeun diobral

    The RP1655T pavers aspal badag nyaéta pavers super-ukuran anu dirancang pikeun konstruksi ultra-lega tur ultra-kandel.

    model: RP1655T
    Total beurat: 31.5~46t
    Lebar paving maksimum: 16.5m
    Diménsi (L × W × H): 7270 × 3175 × 4200mm

  • RP1855T paver beton ukuran badag pikeun diobral

    The RP1855T paver beton ukuran badag nyaéta modél paver tambahan-ageung dirancang pikeun ultra-lega tur ultra-kandel konstruksi.

    model: RP1855T
    Total beurat: 31.5~50t
    Lebar paving maksimum: 18.5m
    Diménsi (L × W × H): 7270 × 3175 × 4200mm

  • RP2405 aspal jalan paver pikeun dijual

    RP2405 aspal jalan paver mangrupakeun paver super badag husus dimekarkeun pikeun prosés konstruksi super lega tur super kandel.

    model: RP2405
    Total beurat: 32.5~52t
    Lebar paving maksimum: 24m
    Diménsi (L × W × H): 9220 × 3175 × 4200mm

  • RP355 paver aspal leutik pikeun diobral

    RP355 paver aspal leutik nyaéta paver leutik kalayan rubak gawé 0.5 ~ 3.5m. Struktur mesin kompak nyadiakeun aplikasi fléksibel.

    model: RP355
    Total beurat: 7.5t
    Lebar paving maksimum: 3.5m
    Diménsi (L × W × H): 4910 × 1450 × 1935mm

  • RP405 paver jalan leutik pikeun dijual

    Paver jalan RP405 pikeun dijual nyaéta paver leutik kalayan rubak kerja 1.8~23.4m. Struktur mesin kompak nyadiakeun aplikasi fléksibel.

    model: RP405
    Total beurat: 12t
    Lebar paving maksimum: 4.5m
    Diménsi (L × W × H): 5864 × 2000 × 3707mm

  • RP453L mini aspal paver pikeun diobral

    RP453L paver aspal mini nyaéta paver roda leutik hidrolik-disetir kalayan rubak paving <5m.

    model: RP453L
    Total beurat: 11t
    Lebar paving maksimum: 4.5m
    Diménsi (L × W × H): 6260 × 1900 × 3745mm

  • RP505 mesin paver aspal leutik pikeun dijual

    Mesin paving aspal RP505 mangrupikeun pavers leutik kalayan rubak kerja 1.8 ~ 3.4m. Struktur mesin kompak nyadiakeun aplikasi fléksibel.

    model: RP505
    Total beurat: 12.5t
    Lebar paving maksimum: 5m
    Diménsi (L × W × H): 5820 × 2000 × 3690mm

  • RP600 mini aspal paver pikeun diobral

    Paver aspal mini RP600 nawiskeun tingkat otomatisasi anu luhur, gampang dianggo, sareng gaduh efisiensi operasional anu saé.

    model: RP600
    Total beurat: 27~28t
    Lebar paving maksimum: 6m
    Diménsi (L × W × H): 7800 × 3000 × 3985mm

  • RP603 6m aspal paver pikeun diobral

    The RP603 6m aspal paver pikeun diobral bisa dilarapkeun dina karya pangwangunan aspal jalan raya aspal…

    model: RP603
    Total beurat: 18.5~19t
    Lebar paving maksimum: 6m
    Diménsi (L × W × H): 6680 × 2500 × 4000mm

  • RP603L mesin jalan aspal paver leutik pikeun dijual

    Mesin jalan aspal leutik RP603L mangrupikeun paver roda 3 séri hidraulik anu munggaran dileupaskeun.

    model: RP603L
    Total beurat: 16.5t
    Lebar paving maksimum: 6m
    Diménsi (L × W × H): 6660 × 2600 × 4000mm