Némbongkeun sakabéh hasil 5

  • XF1003 slurry sealer treuk pangropéa jalan

    The XF1003 slurry sealer treuk pangropéa jalan utamana dipaké dina pangwangunan lapisan fungsional aspal aspal anyar (lapisan sealing luhur, lapisan sealing handap).

    model: XF1003 éta
    Laju gawé: 1.5-3km / h
    dimensi: 11900 × 2550 × 3355mm
    Volume Silo: 10

  • XF1005 Micro-surfacing / slurry sealer

    XF1005 Micro-surfacing / slurry sealer utamana dipaké dina pangwangunan lapisan fungsional aspal aspal anyar (lapisan sealing luhur, lapisan sealing handap).

    model: XF1005
    Laju gawé: 1.5-3km / h
    dimensi: 11900 × 2550 × 3355mm
    Lebar paving: 2.4-4.2m

  • ZZM5165TFC slurry segel mesin pikeun diobral

    ZZM5165TFC mesin segel slurry utamana dipaké dina pangwangunan lapisan fungsional aspal aspal anyar (lapisan sealing luhur, lapisan sealing handap).

    model: ZZM5165TFC
    Laju gawé: 1km / h
    dimensi: 9250x2500x3400mm
    Lebar paving: 2.5-4.3m

  • ZZM5255TFC aspal sealer pikeun diobral

    ZZM5255TFC aspal sealer utamana dipaké dina pangwangunan lapisan fungsional aspal aspal anyar (lapisan sealing luhur, lapisan sealing handap).

    model: ZZM5255TFC
    Laju gawé: 1km / h
    dimensi: 11200 × 2495 × 3400mm
    Lebar paving: 2.5-4.3m

  • ZZM5315TFC micro surfacing trotoar

    ZZM5315TFC micro surfacing trotoar utamana dipaké dina pangwangunan lapisan fungsional aspal aspal anyar (lapisan sealing luhur, lapisan sealing handap).

    model: ZZM5315TFC
    Laju gawé: 1km / h
    dimensi:12250 × 2500 × 3450mm
    Lebar paving: 2.5-4.3m