Némbongkeun sakabéh hasil 12

  • feed hareup jalan mesin panggilingan XM1005F pikeun diobral

    XM1005F feed hareup mesin panggilingan jalan mangrupakeun-kinerja tinggi mesin panggilingan kalayan rubak 3m.

    model: XM1005F
    Mérek mesin: Shanghai
    beurat gawé: 172000kg
    kakuatan dipeunteun / speed: 184 / 2200kW / rpm

  • mesin panggilingan leutik XM405 / XM405S pikeun diobral

    XM405 / XM405S mangrupakeun tipe pangropéa kotamadya mesin panggilingan leutik, nu utamana dipaké pikeun operasi panggilingan di jalan kota jeung jalan désa.

    model: XM405/XM405S
    Mérek mesin: Cummins
    beurat gawé: 5200kg
    kakuatan dipeunteun / speed: 81 / 2200kW / rpm

  • XM1005H mesin panggilingan pikeun diobral

    XM1005H mesin panggilingan jalan mangrupakeun-kinerja tinggi 1M mesin panggilingan.

    model: XM1005H
    Mesin mesin: QSB6.7
    dimensi: 7435 * 1020 * 980mm
    kakuatan dipeunteun / speed: 164 / 2200kW / rpm

  • XM1005K mesin panggilingan aspal pikeun diobral

    Mesin panggilingan aspal XM1005K mangrupikeun mesin panggilingan lega 2m-kinerja luhur anu utamina dianggo pikeun ngali sareng ngarenovasi…

    model: XM1005K
    Mérek mesin: Shanghai
    beurat gawé: 14100kg
    kakuatan dipeunteun / speed: 164 / 2000kW / rpm

  • XM1205F mesin panggilingan feed hareup pikeun aspal aspal

    Mesin panggilingan pakan hareup XM1205F pikeun trotoar aspal nyaéta mesin panggilingan sedeng-kinerja tinggi sareng conveyor hareup anu utamina dianggo pikeun penggalian…

    model: XM1205F
    Mérek mesin: Shanghai
    beurat gawé: 21500kg
    lebar panggilingan maksimum: 1200mm

  • XM1305F feed hareup mesin panggilingan tiis

    Mesin panggilingan tiis feed hareup XM1305F nyaéta mesin panggilingan sedeng-kinerja tinggi sareng conveyor hareup anu utamina dianggo pikeun penggalian…

    model: XM1305F
    Mérek mesin: Shanghai
    beurat gawé: 22000kg
    lebar panggilingan maksimum: 1300mm

  • XM1305K mesin panggilingan mirah pikeun pavements aspal

    Mesin panggilingan murah XM1305K mangrupikeun mesin panggilingan pertengahan ukuran anu utamina dianggo pikeun ngali sareng ngarenovasi…

    model: XM1305K
    Mérek mesin: Shanghai
    beurat gawé: 15400kg
    lebar panggilingan maksimum: 1300mm

  • XM2005 badag-ukuran mesin panggilingan pikeun diobral

    XM2005 mesin panggilingan trotoar pikeun diobral mangrupa aspal beton pangropéa aspal jeung mesin konstruksi.

    model: XM2005
    Mérek mesin: Cummins
    beurat gawé: 30500kg
    kakuatan dipeunteun / speed: 410 / 1900kW / rpm

  • XM2005K mesin panggilingan beton aspal

    Mesin panggilingan beton aspal XM2005K dianggo pikeun ngalereskeun trotoar beton aspal sareng utamina dianggo pikeun ngagali sareng ngarenovasi porsi ageung…

    model: XM2005K
    Mérek mesin: Cummins
    beurat gawé: 30500kg
    lebar panggilingan maksimum: 2000mm

  • XM200KII mesin panggilingan aspal pikeun diobral

    Mesin panggilingan aspal XM200KII pikeun dijual dianggo pikeun ngajaga trotoar beton aspal sareng utamina dianggo pikeun penggalian…

    model: XM200KII
    Mérek mesin: Cummins
    beurat gawé: 34000kg
    lebar panggilingan maksimum: 2000mm

  • XM503K mesin panggilingan mini pikeun diobral

    Mesin panggilingan mini XM503K nyaéta mesin pangropéa jalan aspal leutik sareng mesin konstruksi anu utamina dianggo pikeun pangropéa jalan kota…

    model: XM503K
    Mérek mesin: Shanghai
    beurat gawé: 7950kg
    kakuatan dipeunteun / speed: 103 / 2200kW / rpm

  • XM505 mesin panggilingan leutik pikeun diobral

    Mesin panggilingan leutik XM505 pikeun dijual mangrupikeun jinis pangropéa jalan aspal sareng mesin konstruksi…

    model: XM505
    Mérek mesin: Shanghai
    Jumlah pakakas: 60
    lebar panggilingan maksimum: 500mm