Némbongkeun sakabéh hasil 6

  • Kandaraan pangropéa trotoar canggih XLY055L

    XLY055L (XZJ5142TYH) kendaraan pangropéa trotoar canggih ngagaduhan ciri multi-fungsi, operasi anu gampang sareng réliabilitas anu luhur.

    model: XLY055L(XZJ5142TYH)
    Total beurat: 14000kg
    Kapasitas panci campur: 1000kg
    Diménsi (L × W × H): 7730 × 2400 × 3220mm

  • Kandaraan pangropéa jalan XLY055T pikeun dijual

    XLY055T kandaraan pangropéa jalan boga ciri hiji mesin kalawan sababaraha fungsi, operasi merenah, sarta reliabilitas tinggi.

    model: XLY055T
    Laju kaluaran: 380 kg/min
    dimensi: 7590 × 2465 × 3000mm
    Total beurat: 14060kg

  • XLY053TB jalan aspal pangropéa wahana pikeun diobral

    Kendaraan pangropéa jalan aspal XLY053TB gaduh ciri hiji mesin kalayan sababaraha fungsi, operasi anu gampang, sareng réliabilitas anu luhur.

    model: XLY053TB
    Laju kaluaran: 380 kg/min
    Kapasitas hopper dahar: 0.11 m³
    Drum bunker kapasitas éféktif: 0.5 m³

  • XLY103TB treuk pangropéa jalan aspal beton

    The XLY103TB beton aspal treuk pangropéa jalan boga ciri hiji mesin kalawan sababaraha fungsi, operasi merenah, sarta reliabilitas tinggi.

    model: XLY103TB
    Laju kaluaran: 380 kg/min
    Kapasitas hopper dahar: 0.13 m³
    Drum bunker kapasitas éféktif: 1 m³

  • XLY105T kandaraan pangropéa trotoar

    XLY105T kandaraan pangropéa trotoar boga ciri multi-fungsi, operasi merenah tur reliabilitas tinggi.

    model: XLY105T(XZJ5182TYH)
    Total beurat: 18000kg
    Laju pangluhurna: 89km / h
    Volume éféktif: 1m³

  • XLY605B aspal trotoar pangropéa wahana

    XLY605B(XZJ5185TYH) kendaraan pangropéa aspal aspal nyaéta kandaraan pangropéa tipe neundeun pelestarian panas.

    model: XLY605B(XZJ5185TYH)
    Total beurat: 18000kg
    Laju pangluhurna: 89km / h
    Volume insulasi bunker: 6 m³