Némbongkeun 1-16 hasil 22

  • 135hp motor grader GR135 pikeun diobral

    GR135 motor grader dipaké pikeun konstruksi pertahanan nasional, konstruksi tambang, sarta konstruksi urban jeung urban.

    model: GR135
    engine: Cummins 6BTA5.9
    beurat gawé: 11200kg
    kakuatan dipeunteun / speed: 112 / 2200kW / rpm

  • 165hp motor grader GR165 pikeun diobral

    GR165 motor grader pikeun dijual nyaéta mesin konstruksi dipikabutuh pikeun konstruksi pertahanan nasional, konstruksi tambang, jeung pakotaan jeung désa.

    model: GR165
    engine: Cummins 6BTA5.9
    beurat gawé: 15000kg
    kakuatan dipeunteun / speed: 132 / 2200kW / rpm

  • Pangalusna kompak motor grader GR2805T Pro pikeun diobral

    Pangalusna motor grader kompak GR2805T Pro boga mesin 280 hp, sarta sakabeh bagian struktural mesin urang dijieun tina baja-kakuatan luhur.

    model: GR2805T Pro
    engine: Cummins QSL8.9
    beurat gawé: 21000kg
    kakuatan dipeunteun / speed: 220 / 2100kW / rpm

  • Cina kompak motor grader GR1805T pikeun diobral

    Cina kompak motor grader GR1805T utamana dipaké pikeun ditching, leveling taneuh, bulldozing, lamping scraping, scarification, sarta ngaleupaskeun salju.

    model: GR1805T
    engine: SC7H180
    beurat gawé: 15000kg
    kakuatan dipeunteun / speed: 132 / 2200kW / rpm

  • Kompak motor grader GR1905T pikeun diobral

    Compact motor grader GR1905T ngagunakeun mesin koefisien cadangan torsi badag, kalawan téhnologi kontrol kakuatan variabel, nu leuwih hemat energi.

    model: GR1905T
    engine: SC7H190
    beurat gawé: 15400kg
    kakuatan dipeunteun / speed: 140 / 2200kW / rpm

  • GR1003 mini jalan motor grader pikeun diobral

    The GR1003 mini jalan motor grader utamana dipaké pikeun leveling taneuh, ditching, lamping scraping, bulldozing, scarification, sarta ngaleupaskeun salju.

    model: GR1003
    engine: Weichai WP4.1
    beurat gawé: 7500kg
    kakuatan dipeunteun / speed: 75 / 2200kW / rpm

  • GR1653II mini jalan motor grader pikeun diobral

    The GR1653II mini jalan motor grader pikeun dijual utamana dipaké pikeun ditching, leveling taneuh, bulldozing, lamping scraping, scarification, sarta ngaleupaskeun salju.

    model: GR1653II
    engine: SC7H180.1G3
    beurat gawé: 14500kg
    kakuatan dipeunteun / speed: 132 / 2000kW / rpm

  • GR1803 motor grader na grader wilah pikeun diobral

    The GR1803 motor grader na wilah ngadopsi desain exterior anyar. Dilengkepan mesin EFI, kakuatan anu kuat, sareng koefisien cadangan torsi ageung.

    model: GR1803
    engine: SC7H190.1G3
    beurat gawé: 15400kg
    kakuatan dipeunteun / speed: 140 / 2000kW / rpm

  • GR2003 XCMG jalan motor grader anyar pikeun diobral

    The GR2003 XCMG jalan motor grader adopts desain exterior anyar. Dilengkepan mesin EFI, kakuatan anu kuat, sareng koefisien cadangan torsi ageung.

    model: GR2003
    engine: SC7H200.1G3
    beurat gawé: 16000kg
    kakuatan dipeunteun / speed: 147 / 2000kW / rpm

  • GR2153 motor grader jeung suku cadang pikeun diobral

    Motor grader GR2153 sareng suku cadang mangrupikeun mesin konstruksi penting pikeun pertahanan nasional, konstruksi tambang, gedong jalan kota sareng désa…

    model: GR2403
    engine: Cummins QSB6.7
    beurat gawé: 17000kg
    kakuatan dipeunteun / speed: 178 / 2000kW / rpm

  • GR2153A borongan motor grader kompak pikeun diobral

    The GR2153A borongan motor grader kompak utamana dipaké pikeun ditching, leveling taneuh, bulldozing, lamping scraping, scarification, sarta ngaleupaskeun salju.

    model: GR2153A
    engine: QSB6.7
    beurat gawé: 16100kg
    kakuatan dipeunteun / speed: 164 / 2200kW / rpm

  • GR2205T loba dipaké motor grader pikeun diobral

    GR2205T motor grader loba dipaké pikeun diobral bisa dilengkepan buldoser hareup, ripper pungkur, ripper hareup, sarta alat leveling otomatis.

    model: GR2205T
    engine: QSB6.7
    beurat gawé: 16500kg
    kakuatan dipeunteun / speed: 164 / 2200kW / rpm

  • GR2403 240hp motor grader operasi gampang

    Operasi gampang GR2403 motor grader utamana dipaké pikeun leveling taneuh, ditching, scraping lamping, bulldozing, scarification, sarta panyabutan salju di wewengkon vast kayaning jalan tol, bandara, jeung farmlands.

    model: GR2403
    engine: Cummins QSB6.7
    beurat gawé: 17000kg
    kakuatan dipeunteun / speed: 178 / 2000kW / rpm

  • GR2405T Compact motor grader pikeun diobral

    GR2405T Compact motor grader pikeun dijual adopts beban sensing sistem hidrolik, nu boga gaya operasi leutik sarta rarasaan operasi alus.

    model: GR2405T
    engine: QSB6.7
    beurat gawé: 17000kg
    kakuatan dipeunteun / speed: 178 / 2200kW / rpm

  • GR3005 pertambangan motor grader pikeun diobral

    GR3005 pertambangan motor grader mangrupakeun skala badag pertambangan grader husus dipaké pikeun kaayaan-tugas beurat kayaning konstruksi jalan di tambang buka-pit sarta remediation rupa bumi aslina.

    model: GR3005
    engine: Cummins QSL8.9-C325
    beurat gawé: 28500kg
    kakuatan dipeunteun / speed: 242 / 2100kW / rpm

  • GR5505 motor grader kalawan sabeulah pikeun diobral

    GR5505 motor grader kalawan sabeulah adopts a tilu-tahap engine kakuatan variabel, nu boga reliabiliti tinggi jeung ékonomi suluh, sarta émisi low.

    model: GR5505
    engine: 2806D-E18TA
    beurat gawé: 74000kg
    kakuatan dipeunteun / speed: 447 / 2100kW / rpm