Némbongkeun hasil single

  • XJC403 kandaraan pamariksaan jalan pikeun dijual

    Kandaraan pamariksaan jalan XJC403 cocog pikeun sababaraha jalan sapertos jalan raya, jalan kota, torowongan, jsb.

    model: XJC403
    Total beurat: 4200kg
    Max. kagancangan perjalanan: 400 ~ 2400mm
    Diménsi (L × W × H): 5680 × 2011 × 2736mm