Némbongkeun sakabéh hasil 8

  • Distributor aspal Intelligentized pikeun dijual

    Distributor aspal Intelligentized mangrupikeun alat téknologi tinggi pikeun nyemprot aspal émulsi sacara profésional, aspal éncér, sareng aspal panas.

    model: calakan-tipe
    Ketebalan insulasi: 50mm Fiberglass
    lebar semprot: 6000 / 4500mm
    Laju semprot aspal: 0.5-3.0L/㎡

  • Distributor aspal multifungsi tipe standar pikeun dijual

    Distributor aspal multifungsi mangrupikeun alat téknologi tinggi pikeun sacara profésional nyemprot aspal émulsi, aspal éncér, aspal panas, sareng aspal anu dirobih.

    model: tipe standar
    Ketebalan insulasi: 50mm Fiberglass
    lebar semprot: 6000 / 4500mm
    Laju semprot aspal: 0.3-3.0L/㎡

  • Distributor aspal XLS1205 pikeun dijual

    Distributor aspal calakan XLS1205 mangrupikeun produk téknologi tinggi pikeun profésional nyemprot aspal émulsi, aspal éncér, aspal panas sareng aspal anu dirobih.

    model: XLS1205
    Total beurat curb: 25000kg
    dimensi: 10330 × 2500 × 3220mm
    Max. lebar sumebar: 6m

  • XLS305P treuk distributor aspal leutik pikeun diobral

    XLS305P treuk distributor aspal pikeun dijual nyaéta semprot aspal emulsified profésional, diluted aspal kandaraan konstruksi lampu ...

    model: XLS305P
    Total beurat curb: 4495kg
    dimensi: 5460 × 2040 × 2305mm
    Max. lebar sumebar: 2.1m

  • XLS405 treuk distributor aspal pikeun diobral

    XLS405 treuk distributor aspal mangrupakeun produk tinggi-tech pikeun professionally nyemprot aspal emulsified, diluted aspal, aspal panas jeung aspal dirobah.

    model: XLS405
    Total beurat curb: 10000kg
    dimensi: 7015 × 2200 × 2525mm
    Max. lebar sumebar: 4m

  • XLS603/605 distributor aspal pikeun diobral

    Distributor aspal XLS603/605 pikeun dijual mangrupikeun produk otomatis anu khusus dina nyemprot aspal émulsi, aspal éncér, aspal panas, sareng aspal anu dirobih.

    model: XLS603/605
    Total beurat curb: 14060kg
    dimensi: 7680 × 2350 × 2795mm
    Max. lebar sumebar: 4.5m

  • XLS803/805 aspal distributor trailer pikeun diobral

    XLS803/805 aspal distributor trailer pikeun diobral mangrupakeun produk tinggi-tech nu specializes di nyemprot aspal emulsified, diluted aspal, aspal panas, sarta aspal dirobah.

    model: XLS603/605
    Total beurat curb: 14060kg
    dimensi: 7680 × 2350 × 2795mm
    Max. lebar sumebar: 4.5m

  • ZM-TT3 drummed aspal melter pikeun diobral

    ZM-TT3 drummed aspal melter utamana diwangun ku kotak de-laras, platform tong-panempatan, sarta alat terpadu.

    model: ZM-TT3
    Total beurat curb: 6T
    dimensi: 5800x2100x2600mm