Némbongkeun sakabéh hasil 5

  • Cina jalan tiis daur ulang XLZ2303K pikeun diobral

    Daur ulang tiis jalan Cina XLZ2303K mangrupikeun sakumpulan alat pangropéa jalan multifungsi. Utamana dipaké pikeun ngaronjatkeun trotoar aspal heubeul.

    model: XLZ2303K
    Mérek mesin: Weichai
    dimensi: 9340 × 3218 × 3197mm
    kakuatan dipeunteun / speed: 515 / 2100kW / rpm

  • Cina XLZ2303S daur ulang tiis pikeun diobral

    Cina XLZ2303S daur ulang tiis utamana dipaké pikeun Ngaronjatkeun sarta rekonstruksi jalan aspal heubeul jeung dina situs stabil operasi campur taneuh.

    model: XLZ2303S
    Mesin Mesin: WP13G530E310
    dimensi: 9232 * 3262 * 3450mm
    kakuatan dipeunteun / speed: 390 / 2100kW / rpm

  • XLZ2103S daur ulang tiis pikeun diobral

    XLZ2103S cold recycler mangrupikeun mesin pangropéa jalan multifungsi, anu dianggo pikeun ningkatkeun jalan sareng operasi pencampuran taneuh anu stabil dina situs.

    model: XLZ2103S
    Mesin Mesin: WP13G530E310
    dimensi: 9232 * 3162 * 3450mm
    kakuatan dipeunteun / speed: 353 / 2100kW / rpm

  • XLZ2303 mesin daur ulang tiis pikeun diobral

    Mesin daur ulang tiis XLZ2303 mangrupikeun sakumpulan alat pangropéa jalan multifungsi. Utamana dipaké pikeun ngaronjatkeun trotoar aspal heubeul.

    model: XLZ2303
    Mérek mesin: Cummins
    dimensi: 10193 × 3161 × 3450mm
    kakuatan dipeunteun / speed: 447 / 2100kW / rpm

  • XLZ2305K jalan daur ulang tiis pikeun diobral

    XLZ2305K jalan daur ulang tiis nyaéta sakumpulan alat pangropéa jalan multifungsi. Utamana dipaké pikeun ngaronjatkeun trotoar aspal heubeul.

    model: XLZ2305K
    Mesin Mesin: 2806D-E18TTA
    dimensi: 9340 * 3218 * 3197mm
    kakuatan dipeunteun / speed: 571 / 2100kW / rpm