Némbongkeun hasil single

  • XKC185 bubuk spreader mesin pikeun diobral

    The XKC185 bubuk spreader utamana dipaké pikeun nyebarkeun semén, bubuk jeruk, ngapung lebu jeung bahan powdery lianna.

    model: XKC185
    Total beurat: 25000kg
    Lebar sumebar: 400 ~ 2400mm
    Diménsi (L × W × H): 9600/9500×2550×3500mm