Némbongkeun sakabéh hasil 4

  • HBT5008V trailer dipasang pompa beton

    HBT5008V trailer dipasang pompa beton mangrupakeun parabot ngompa husus pikeun merealisasikan-efisiensi tinggi jeung konstruksi mechanized beton.

    model: HBT5008V
    Diménsi garis besar: 5623 × 1884 × 2606mm
    Kaluaran teoritis: 50m³ / h
    Total beurat: 5035kg

  • HBT6013V trailer-dipasang pompa beton

    HBT6013V trailer-dipasang pompa beton bisa ngawas jeung nyimpen kaayaan ngajalankeun alat sacara real waktu, sadar reappearance produksi jeung timely ngingetkeun alat-alat operasi jeung perawatan.

    model: HBT6013V
    Diménsi garis besar: 6115 × 2100 × 2810mm
    Kaluaran teoritis: 65/40m³/h
    Total beurat: 6900kg

  • HBT9018V trailer dipasang pompa beton pikeun diobral

    HBT9018V trailer dipasang pompa beton pikeun diobral bisa ngawas jeung nyimpen kaayaan ngajalankeun parabot sacara real waktu, sadar reappearance produksi jeung timely ngingetkeun alat-alat operasi jeung perawatan.

    model: HBT9018V
    Diménsi garis besar: 6482 × 2100 × 2886mm
    Kaluaran teoritis: 115/60m³/h
    Total beurat: 7400kg

  • Trailer-dipasang pompa beton

    Trailer-dipasang pompa beton