Némbongkeun sakabéh hasil 4

  • Mixer Treuk Beton

    Mixer Treuk Beton

  • G06V treuk mixer beton pikeun dijual

    G06V treuk mixer beton pikeun diobral ieu pinuh dioptimalkeun Pergaulan wilah, dahar gancang, leuwih seragam campur kode, sarta ngurangan cleaner.

    model: G06V
    Diménsi garis besar: 8240 × 2500 × 3740mm
    Wangun drive: 6 × 4
    Total beurat: 12250kg

  • G4802D treuk mixer beton pikeun dijual

    Generasi anyar treuk mixer beton G4802D pinuh ngaoptimalkeun bilah pencampuran, kalayan nyoco langkung gancang, campuran anu langkung seragam, sareng pembuangan anu langkung bersih.

    model: G4802D
    Diménsi garis besar: 9980 × 2525 × 3965mm
    Wangun drive: 8 × 4
    Total beurat: 13400kg

  • G4804D treuk mixer beton kalawan harga low

    G4804D treuk mixer beton kalawan harga low boga kinerja beredar di hemat energi jeung perlindungan lingkungan, transportasi efisien, konstruksi akalna jeung manajemén calakan.

    model: G4804D
    Diménsi garis besar: 10000 × 2525 × 3965mm
    Wangun drive: 8 × 4
    Total beurat: 13400kg