Némbongkeun sakabéh hasil 3

  • 37 ton wadahna samping lifter 20ft 40ft MQH37A

    MQH37A samping lifter tiasa ngalengkepan rupa fungsi operasi kayaning wadahna timer loading na unloading, mindahkeun wahana-to-kandaraan, jsb, sarta bisa minuhan sarat hoisting tina peti dina posisi béda.

    beurat: 52000kg
    Kapasitas angkat maksimal: 37000kg
    Mesin Mesin: V2403-M-DI-E3B-CSL-1
    Daya Rem Kuda: 36.5 / 2600kW / rpm

  • 37-ton samping loader MQH37A trailer wadahna pikeun diobral

    The 37-ton side loader MQH37A trailer wadahna ngabogaan sajumlah téknologi inti canggih tur sajumlah patén nasional.

    beurat: 52000kg
    Kapasitas angkat maksimal: 37000kg
    Max rentang gawé: 4000mm
    Daya Rem Kuda: 36.5 / 2600kW / rpm

  • MQH37A sisi loader forklift 20ft 40ft wadahna lifter

    The MQH37A sisi loader forklift 20ft 40ft wadahna lifter ngabogaan sajumlah téknologi inti canggih tur sajumlah patén-patén nasional.

    beurat: 52000kg
    Kapasitas angkat maksimal: 37000kg
    Max rentang gawé: 4000mm
    Daya Rem Kuda: 36.5 / 2600kW / rpm