Némbongkeun sakabéh hasil 13

  • 10 ton treuk dipasang bango SQ10SK3Q

    SQ10SK3Q 10-ton treuk lempeng dipasang bango ngoperasikeun leuwih lancar, kalawan kinerja timer konci alus tur stabilitas wahana tinggi.

    model: SQ10SK3Q
    beurat angkat maksimum: 10t
    Momen angkat anu dipeunteun: 25 t.m
    beurat Crane: 3800kg

  • 12 ton treuk telescopic dipasang bango SQ12ZK3Q

    SQ12ZK3Q 12 ton treuk telescopic dipasang bango langsung ditunda ku hook, umumna mibanda dua mékanisme luffing, sarta kargo ngalir dina kurva.

    model: SQ12ZK3Q
    beurat angkat maksimum: 12t
    Momen angkat anu dipeunteun: 30 t.m
    beurat Crane: 4130kg

  • 4 ton Cina treuk dipasang bango KSQS100-4

    The 4 ton Cina treuk-dipasang bango KSQS100-4 ngoperasikeun leuwih lancar, kalawan kinerja timer konci alus tur stabilitas kandaraan tinggi.

    model:  KSQS100-4
    beurat angkat maksimum: 4t
    Momen angkat maksimum: 100 t.m
    Panjang cadik maksimum: 9.6m

  • 5 ton treuk dipasang bango KSQS125-4 pikeun dijual

    The 5-ton treuk-dipasang bango KSQS125-4 ngoperasikeun leuwih lancar, kalawan kinerja timer konci alus tur stabilitas wahana tinggi.

    model:  KSQS125-4
    beurat angkat maksimum: 5t
    Momen angkat maksimum: 125kN•m
    Panjang cadik maksimum: 11.2m

  • KSQS100-3 4-ton treuk-dipasang bango

    The KSQS100-3 4-ton treuk-dipasang bango ngoperasikeun leuwih lancar, kalawan kinerja timer konci alus tur stabilitas wahana tinggi.

    model:  KSQS100-3
    beurat angkat maksimum: 4t
    Momen angkat maksimum: 100 t.m
    Panjang cadik maksimum: 8.1m

  • KSQS125-3 5t treuk dipasang bango pikeun diobral

    The KSQS125-3 5t treuk-dipasang bango ngoperasikeun leuwih lancar, kalawan kinerja timer konci alus tur stabilitas wahana tinggi.

    model: KSQS125-3
    beurat angkat maksimum: 5t
    Momen angkat maksimum: 125 t.m
    Panjang cadik maksimum: 8.7m

  • KSQS157-3 6 ton treuk dipasang bango pikeun dijual

    The KSQS157-3 6-ton treuk-dipasang bango ngoperasikeun leuwih lancar, kalawan kinerja timer konci alus tur stabilitas wahana tinggi.

    model: KSQS157-3
    beurat angkat maksimum: 6.3t
    Momen angkat maksimum: 157.5kN•m
    Max. Gawé Jangkungna: 10.3m

  • KSQS157-4 treuk dipasang bango design anyar pikeun diobral

    The KSQS157-4 treuk-dipasang bango design anyar ngoperasikeun leuwih lancar, kalawan kinerja timer konci alus tur stabilitas wahana tinggi.

    model: KSQS157-4
    beurat angkat maksimum: 6.3t
    Momen angkat maksimum: 125kN•m
    Panjang cadik maksimum: 8.8m

  • KSQS200-4 8-ton dipasang treuk crane pikeun diobral

    The KSQS200-4 8-ton dipasang treuk bango ngoperasikeun leuwih lancar, kalawan kinerja timer konci alus tur stabilitas wahana tinggi.

    model:  KSQS200-4
    beurat angkat maksimum: 8t
    Momen angkat maksimum: 200kN•m
    Panjang cadik maksimum: 11.85m

  • SQS500-5 20ton dipasang treuk bango pikeun dijual

    The SQS500-5 20ton dipasang treuk bango adopts mékanisme slewing integral, nu hampang dina beurat, alus dina craftsmanship.

    model: SQS500-5
    Max. kapasitas ngangkat: 20000kg
    Momen Angkat Maksimum: 520kN•m
    Max. jangkungna gawé: 25m

  • SQS68-4 treuk dipasang bango pikeun diobral

    The SQS68-4 treuk dipasang bango pikeun diobral adopts mékanisme slewing integral, nu hampang dina beurat, alus dina craftsmanship sarta luhur dina efisiensi produksi.

    model: SQS68-4
    Massa angkat maksimum: 3200kg
    Momen Angkat Maksimum: 67.2kN•m
    Sudut rotasi: 360 °

  • SQZ84.4 4ton treuk leutik dipasang bango

    SQZ84.4 mangrupikeun treuk panangan tilepan leutik 4ton dipasang bango kalayan beurat hampang sareng rohangan instalasi alit.

    model: SQZ84.4
    Max. kapasitas ngangkat: 4000kg
    Momen Angkat Maksimum: 84kN•m
    Panjang outrigger hidrolik maksimum: 11.48m

  • SQZ860.6 loba dipaké treuk badag dipasang bango

    SQZ860.6 mangrupikeun treuk panangan tilepan ageung anu dipasang bango kalayan beurat hampang sareng rohangan instalasi alit.

    model: SSQZ860.6
    Max. kapasitas ngangkat: 43000kg
    Momen Angkat Maksimum: 740kN•m
    Panjang outrigger hidrolik maksimum: 15.83m