Némbongkeun 1-16 hasil 66

  • 100 Ton Treuk bango XCT100 Pikeun Sale

    XCT100 100ton treuk bango loba dipaké dina operasi ngangkat proyék rékayasa umum di lingkungan kerja kompléks.

    beurat: 54990kg
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 100t
    Power dipeunteun: 290kW
    Laju perjalanan: 2.5 ~ 90km / jam

  • 100 ton treuk bango badag XCT100_1 pikeun dijual

    The 100 ton treuk bango badag XCT100_1 mangrupa produk efisien, ekonomis jeung lumaku.

    model: XCT100_1
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 100t
    Power dipeunteun: 356/1900kW/(r/min)
    Laju perjalanan: ≥90km / jam

  • 110 ton treuk bango badag XCT110 pikeun diobral

    The XCT80L5 80 ton loba dipaké treuk crane mangrupa produk efisien, ekonomis jeung lumaku.

    model:  XCT80L5
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 80t
    Power dipeunteun: 297/1900或297/1900kW/(r/min)
    Laju perjalanan: ≥90km / jam

  • 25 ton treuk kerekan bango QY25K5D_2 pikeun diobral

    The 25-ton treuk kerekan bango QY25K5D_2 ieu loba dipaké dina situs konstruksi, rekonstruksi urban, transportasi ...

    model: QY25K5D_2
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 25t
    Power dipeunteun: 221/2200 / 235/2200kW
    Laju perjalanan: ≥80km / jam

  • 50 Ton Treuk bango QY50KA Pikeun Sale

    QY50KA 50 ton struktur treuk bango kompak, kinerja operasi industri anu pangluhurna. Ngangkat kinerja sarta nyetir kinerja pamutahiran komprehensif, pesaing ngarah.

    beurat: 42000kg
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 50t
    Power dipeunteun: 276kW
    Laju perjalanan: 85km / h

  • 8-ton telescopic booming treuk bango XCT80L6_2

    The 8-ton telescopic booming treuk crane XCT80L6_2 dipaké dina situs konstruksi, dina redevelopment urban, transportasi, palabuhan, sasak, widang minyak, tambang, jeung kaayaan gawé susah lianna.

    model: XCT80L6_2
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 80t
    Power dipeunteun: 294 / 1900 kW
    Laju perjalanan: 80km / h

  • jasa treuk bango pangalusna QY50KC pikeun diobral

    The best service treuk crane QY50KC boga struktur kompak, passability alus, maneuvrability fléksibel, bentang outrigger badag, sarta kinerja unggul.

    model: QY55KC
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 50t
    Diaméter puteran minimum: ≤24m
    Wheelbase: 1470 + 4400 + 1350mm

  • Cina XCT35 35 ton treuk bango pikeun diobral

    Kinerja ngangkat tina XCT35 35 ton treuk bango ngabalukarkeun industri 35-ton produk dina sagala-sabudeureun cara.

    model: XCT35
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 35t
    Total massa dina kaayaan nyetir: 35000kg
    Wheelbase: 1900 + 1350mm

  • Konstruksi crane treuk QY110K8C pikeun diobral

    Konstruksi crane treuk QY110K8C boga struktur kompak, passability alus, maneuvrability fléksibel, bentang outrigger badag, sarta kinerja unggul.

    model: QY110K8C
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 110t
    Diaméter puteran minimum: 23m
    Wheelbase: 2200+2922+1420+1505mm

  • Crane Treuk 8 Ton QY8KC Pikeun Sale

    Struktur treuk bango QY8KC 8 ton kompak, kinerja operasi industri anu pangluhurna. Ngangkat kinerja sarta nyetir kinerja pamutahiran komprehensif, pesaing ngarah.

    beurat: 12905kg
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 8t
    Power dipeunteun: 103 / 118 kW
    Laju perjalanan: ≥88km / jam

  • jasa alus 25t treuk jeung bango QY25K5D_1

    Truk 25t jasa anu saé kalayan bango QY25K5D_1 seueur dianggo dina situs konstruksi, rekonstruksi kota, transportasi…

    model: QY25K5D_1
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 25t
    Power dipeunteun: 221/2200 / 235/2200kW
    Laju perjalanan: ≥80km / jam

  • Liftmore treuk bango 60-ton XCT60L6 pikeun diobral

    The liftmore treuk crane 60-ton XCT60L6 mangrupa produk efisien, ekonomis jeung lumaku.

    model: XCT60L6
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 60t
    Power dipeunteun: 268 / 1900 kW
    Laju perjalanan: 80km / h

  • Anyar XCT90 90 ton treuk bango pikeun diobral

    The XCT90 90 ton treuk bango ngabogaan panjang booming utama pinuh ngalegaan 55.0m sarta pangabisa climbing 40%, sahingga leuwih gampang pencét jalan.

    model: XCT90
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 90t
    Total massa dina kaayaan nyetir: 48000kg
    Wheelbase: 2000 + 4000 + 1500mm

  • QY100K6C 100t treuk bango jeung bagian pikeun diobral

    The QY100K6C 100t treuk bango jeung bagian boga struktur kompak, passability alus, maneuvrability fléksibel, bentang outrigger badag, sarta kinerja unggul.

    model: QY100K6C
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 100t
    Diaméter puteran minimum: 23m
    Wheelbase: 2000+3000+1420+1505mm

  • QY100K7C 100 ton treuk bango pikeun diobral

    The QY100K7C 100-ton treuk bango boga struktur kompak, passability alus, maneuvrability fléksibel, bentang outrigger badag, sarta kinerja unggul.

    model: QY100K7C
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 100t
    Diaméter puteran minimum: 23m
    Wheelbase: 2200+2922+1420+1505mm

  • QY12KC 12 ton treuk bango leutik pikeun diobral

    The QY12KC 12 ton treuk bango leutik pikeun dijual adopts a booming telescopic, dioptimalkeun bagian U ngawangun, sarta-kakuatan tinggi pelat baja.

    model: QY12KC
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 512t
    Diaméter puteran minimum: ≤17m
    Wheelbase: 4500mm