Némbongkeun sakabéh hasil 3

  • 100 ton Telescopic Crawler Crane XGC100T

    The XGC100T 100 ton telescopic booming Mapay bango boga genep-bagian telescopic booming utama, sarta panjang booming pinuh ngalegaan 56m (12.2-56m), nu bisa minuhan kaperluan rupa-rupa rentang operasi dina lingkup panjang booming.

    beurat: 105287kg
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 100t
    Power dipeunteun: 224kW
    Maksimum gradeability: 60%

  • 25 ton Telescopic Crawler Crane XGC25T Pikeun Diobral

    The XGC25T 25ton telescopic Mapay bango bisa minuhan kaperluan sagala rupa rentang gawé dina lingkup panjang booming.

    beurat: 34960kg
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 25t
    Power dipeunteun: 142kW
    Volume tank hidrolik: 400L

  • 55 ton Telescopic Crawler Crane XGC55T Pikeun Diobral

    The XGC55T 55ton telescopic Mapay bango pikeun diobral bisa minuhan kaperluan rupa-rupa rentang gawé dina lingkup panjang booming.

    beurat: 62600kg
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 55t
    Power dipeunteun: 164kW
    Maksimum gradeability: 45%