Némbongkeun 1-16 hasil 21

  • 100 ton Sadaya-rupa bumi Crane XCA100 Pikeun Diobral

    The XCA100 100 ton sagala rupa bumi bango boga rentang operasi lega, kinerja ngangkat kuat, sarta leuwih merenah, aman tur dipercaya ngagunakeun.

    beurat: 48000kg
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 100t
    Kakuatan Mesin: 306/1900 318/1900
    Max. kagancangan perjalanan: 80km / h

  • 200 ton XCA200 sadaya rupa bumi bango pikeun diobral

    Crane 200-ton XCA200 all-terrain pikeun dijual gaduh sasis opat as, drive tilu as, setir sadayana as, boom utama ngawangun tujuh bagian…

    Mosel: XCA200
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 200t
    Mesin mesin: MC13.54-50 / MC13.54-61
    Max. kagancangan perjalanan: 80km / h

  • 220 Ton Sadaya rupa bumi Crane XCA220 Pikeun Diobral

    XCA220 sadaya rupa bumi bango utamana cocog pikeun ngangkat jeung instalasi proyék di widang minyak, docks jeung situs konstruksi sasak.

    beurat: 55000kg
    Mesin mesin: OM460LA.E3B/3
    Kakuatan Mesin: 361.1 / 1800
    Max. kagancangan perjalanan: 84km / h

  • 300-ton sadaya rupa bumi bango mobile XCA300 pikeun dijual

    The 300-ton sagala rupa bumi mobile bango XCA300 ieu diposisikan dina konstruksi urban, sasak hoisting, pétrokimia, pamasangan darmaga, sarta pangropéa 1.5-2.0MW parabot kakuatan angin.

    Mosel: XCA300
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 300t
    Mesin mesin: OM906LA.E3A/1
    Max. kagancangan perjalanan: 80km / h

  • 60 ton Sadaya rupa bumi Crane XCA60 Pikeun Sale

    XCA60 60 ton sadaya rupa bumi cranes anu loba dipaké dina ngangkat operasi proyék rékayasa umum di lingkungan kerja kompléks kayaning widang minyak, tambang, situs konstruksi, pembaharuan urban, transportasi, seaports, konstruksi sasak, sarta deserts.

    beurat: 36000kg
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 60t
    Kakuatan Mesin: 260
    Max. kagancangan perjalanan: 85km / h

  • Cina sadaya rupa bumi bango XCA700 pikeun dijual

    Cina sadaya-rupa bumi bango XCA700 boga industri urang pangpanjangna 90.5m booming utama, sarta hijina momen ngangkat dina industri ngahontal 2100t.m.

    Mosel: XCA700
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 700t
    Mesin mesin: OM906LA.E3A/1
    Max. kagancangan perjalanan: 80km / h

  • QAY650A 600 ton sadaya rupa bumi bango pikeun dijual

    The QAY650A 600 ton sagala-rupa bumi bango ieu diposisikan pikeun minuhan sarat pamasangan turbin angin mainstream 1.5MW di pasar.

    Mosel: QAY650A
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 650t
    Mesin mesin: OM906LA.E3A/1
    Max. kagancangan perjalanan: 75km / h

  • XCA100_E 100-ton sadaya pabrik bango rupa bumi

    Pabrikan bango sadaya-rupa bumi XCA100_E mangrupikeun bango opat-axle ekstrim 100-ton sadaya-rupa bumi anu nembé dikembangkeun pikeun pasar high-end di Éropa sareng Amérika.

    Mosel: XCA100_E
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 100t
    Mesin mesin: OM934LA / OM471LA
    Max. kagancangan perjalanan: 80km / h

  • XCA1200 1200-ton sadaya rupa bumi bango hidrolik 360 ayun

    The XCA1200 1200-ton sagala rupa bumi bango hidrolik 360 ayun adopts hiji 8-segmén single-silinder baud variabel bagian booming telescopic.

    Mosel: XCA1200
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 1200t
    Mesin mesin: OM460LA.E3A/5
    Max. kagancangan perjalanan: ≥80km / jam

  • XCA130L7 130-ton kaamanan bango sagala rupa bumi

    The XCA130L7 130-ton kaamanan sagala rupa bumi bango teh 4-axle ekstrim 130-ton sagala rupa bumi bango jeung tingkat kacida calakan.

    Mosel: XCA130L7
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 130t
    Mesin mesin: MC13.48-50 / MC13.48-60
    Max. kagancangan perjalanan: 80km / h

  • XCA130L7C mobile bango sagala rupa bumi bango pikeun diobral

    The XCA130L7C mobile bango sagala rupa bumi bango mangrupakeun calakan lima as sagala rupa bumi bango kalawan kinerja mindahkeun situs pakasaban luhur.

    Mosel: XCA130L7C
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 130t
    Mesin mesin: WP12.460E62 / MC13.48-60
    Max. kagancangan perjalanan: 80km / h

  • XCA130L8 130-ton sagala rupa bumi bango pikeun jualan

    The XCA130L8 130-ton sagala rupa bumi bango pikeun jualan kalawan rentang operasi widest jeung kinerja ngangkat pangluhurna.

    Mosel: XCA130L8
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 130t
    Mesin mesin: MC13.48-50 / MC13.48-60
    Max. kagancangan perjalanan: ≥80km / jam

  • XCA130L8C sadaya rupa bumi bango hidrolik pikeun diobral

    The XCA130L8C sagala rupa bumi bango hidrolik mangrupakeun calakan lima as sagala rupa bumi bango kalawan kinerja mindahkeun situs pakasaban luhur.

    Mosel: XCA130L8C
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 130t
    Mesin mesin: WP12.4660E2 / MC13.48-60
    Max. kagancangan perjalanan: ≥80km / jam

  • XCA1600 1600 ton sagala rupa bumi bango pikeun diobral

    The XCA1600 1600 ton sagala rupa bumi bango mangrupakeun sarébu-tonnage kelas sagala rupa bumi bango jeung grafik beban pangalusna sarta efisiensi di kelas na.

    Mosel: XCA1600
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 1600t
    Mesin mesin: OM460LA.E3A/5
    Max. kagancangan perjalanan: 80km / h

  • XCA180L8 loba dipaké sagala rupa bumi bango pikeun diobral

    The 180-ton XCA180L8 loba dipaké sagala rupa bumi bango jeung rentang operasi widest jeung kinerja ngangkat pangluhurna.

    Mosel: XCA180L8
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 180t
    Mesin mesin: MC13.48-60 / WP12.460E62
    Max. kagancangan perjalanan: ≥80km / jam

  • XCA180L8C Cina sadaya rupa bumi bango pikeun diobral

    The XCA180L8C Cina sagala rupa bumi bango mangrupakeun 180-ton sagala rupa bumi bango jeung rentang operasi widest jeung kinerja ngangkat pangluhurna ...

    Mosel: XCA180L8C
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 180t
    Mesin mesin: MC13.48-60 / WP12.460E62
    Max. kagancangan perjalanan: ≥80km / jam